Wpis z mikrobloga

Jako że nikt dzisiaj nie chciał zagrać w Planetside 2, postanowiłem samemu sprawdzić, jak zmieniła się owa produkcja, odkąd ostatni raz miałem z nią styczność. Właśnie skończyłem, planowałem krótki test, a wyszła 5 godzinna partyjka. Wszystko to dzięki temu, że trafiłem na świetny, otwarty pluton, który był równie dobrze zarządzany (nick dowódcy AcidSpore). Po około 2h grania pojawił się Alert na przejęcie Hossin'a i od tego momentu nie mogłem się nadziwić jak 64 zupełnie losowe osoby skrupulatnie wypełniały rozkazy i aktywnie brały udział w planowaniu dalszych posunięć. Oczywiście całość zakończyła się druzgocącym zwycięstwem i zablokowaniem kontynentu. Tak więc zachęcam wa, by zebrać jakiś wykopowy team i grać razem. Jeżeli ktoś nie posiada mikrofonu, nie chce się udzielać, wstydzi się itd. nie ma problemu, wystarczy podążać za waypointami i wypełniać rozkazy. Utworzyłem grupę steam (http://steamcommunity.com/groups/WPS2), by zebrać wszystkie zainteresowane osoby, komentarze pod tym postem również mile widziane. Przejmijcie trochę inicjatywę i pomóżcie mi coś zorganizować :D #pcmasterrace #wykopgra #planetside2
tl;dr

C.....h - Jako że nikt dzisiaj nie chciał zagrać w Planetside 2, postanowiłem samemu ...

źródło: comment_gL0S4B8iwfUdWjlgbZpqiMRrDc82FwTe.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@endipek: Pamiętam jak kiedyś robiliśmy desant czteroma Galaxy, sześciu techników i sześć maksów w każdym, łącznie 24+24... Nie było takiego miejsca, którego nie moglibyśmy wtedy przejąć :D
  • Odpowiedz
@Meritum: Jak Wonziu przestał grać ostatecznie to w przeciągu kilku tygodni co aktywniejsi gracze rozpierzchli się po innych outfitach typu PL13 czy jeszcze Blue Screen. Brakło koordynacji, którą dałoby pierwotnie planowane forum na Jadisco ( ͡° ʖ̯ ͡°) Obecnie na Cobalcie liczy się już tylko PL13, które skutecznie wygrało swoja taktyką w kupie siła, a nie w umiejętnościach dowódczych ( ͡° ʖ̯ ͡°
  • Odpowiedz