Aktywne Wpisy
Upajam się trunkami w tą samotną piątkową, bardzo chłodną noc. 2 pifka zatankowane, ich działanie jest odczuwalne. Piję, patrzę na niebo przez tarasowe okno, ryby w akwarium pływają spokojnie, do snu się pewnie szykują. Chociaż one śpią razem, ja śpię sam. To jest nie do pomyślenia, 22 latek tak spędzający wakacyjne piątki, to jest niewyobrażalne, upadek, upadek mentalny. To wszystko prawda, to jest prawda, to się dzieje dzień po dniu od kilku
morgiel +17
powrót do czytania Biblii jakiś czas temu przeczytałem księgę Kapłańską(ciężki materiał xd kto zaznajomiony ten zna jej "styl") odbiłem na jakiś czas a teraz powracam, myślę żeby nie wystartować od nowa i wziąć się za ewangelię tak jak polecają niektórzy chrześcijanie z drugiej strony chciałbym podejść do tego od początku do końca tak jak se kiedyś obiecałem przekład to świety Paweł paulistow polecam lepiej mi się czyta niż tysiąclecia ale tamta też
Zastanawia mnie jedno, dlaczego Patrick skoro tak jarał sie ładnymi wizytówkami, nie mógł
zrobić sobie ładnej, takiej jak chciał. A nie musiał mordowac wszystkich jak jakiś
dzieciuch:Mamo on ma ładniejszą wizytówkę chlip chlip. Odrąbię mu łep chlip chlip. A
najlepsza była scena w tym klopie... Patryś wiedziałem że na mnie lecisz. Ten mu dusi szyję
czarnymi rekawiczkami, a ten mu z sado maso.
Ogolem film jest beznajdziejny, tylko dla Słit dziewczynek, które lubią gołą dupę i adidasy *
(Ja uważam ze tosie nie komponuje.
Ogólem placki z rzeżuchom (cos jak dno i pół metra mułu,)
ocena 2/10
znak jakości : dzieciak z klasom
#americanpsycho #film #recenzja #ogladajzwykopem
@KurtGodel: Książkę przeczytałem z 6 razy, później obejrzałem film. Gniot jakich mało, 4/10. Jak można było tak #!$%@?ć adaptację?