Wpis z mikrobloga

Każdemu kto w zimę p-------ł, że nie lubi mrozu i nie może doczekać się ciepłego lata - c--j w dupę.
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kejdzej: Ta, już. Byłoby 10 stopni mniej to byłby lament, że nie jest tak ciepło jak być powinno, i że to c--j, a nie wakacje. Dlatego od zawsze na zawsze wiosna/jesień > zima > przepaść > ciepła zima > jeszcze większa przepaść > lato.
  • Odpowiedz
@MichalPerez: ciepłego - tak. piekła - nie. od dawna takich upałów w Polsce nie było. ja lato lubię, ale teraz jest horror. co nie znaczy, że wolałabym teraz przebijać się przez śnieżne zaspy o 7 rano.
  • Odpowiedz
@Leithain: można. Popijam se cyderek na balkonie, albo kiedy w nocy wracam se nieśpiesznie do domu i wychylam głowę przez okno auta, myślę sobie "no, lepiej być nie może".

A jak jest mi zimno, to nic nie mogę. Marznę w kilka sekund, łapy mi sztywnieją. Cierpię.
  • Odpowiedz
@Max_Koluszky: to może masz jakieś inne geny. Nie wiem, może Twoi przodkowie pochodzili z południa. Ja przy 30 stopniach siedząc na dworzu w krótkich spodenkach i najcieńszej koszulce czuje jak woda z mojego ciała ucieka ze wszystkich stron pod postacią potu. A co dopiero wybrać się na jakiś rower czy pobiegać...
  • Odpowiedz