Aktywne Wpisy
dondon +123
Marciniak #!$%@?ł po całości. Spalony był wątpliwy, nie powinien przerwać tylko dać dograć i ewentualnie sprawdzić.
#mecz
#mecz
McBreed +35
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
""Michał musiał się zatrzymać i pójść do toalety płatnej. Nie chcieli go wpuścić. Pojechał więc do toalety na stacji benzynowej, a potem wycofał się z wyścigu"
http://www.sport.pl/kolarstwo/1,64993,18523563,tour-de-pologne-lang-kwiatkowski-wycofal-sie-przez-problemy.html
#sport #rower #polska #kolarstwo #januszebiznesu
w zasadzie to nius o mentalności górali
Nawet nie chce mi się tego komentować, bo mieszanie liberalizmu do takiej imperzy, która napędza cały region i oczekiwanie, że kolarz będzie miał 2 zł na sracz .... sorry, dla mnie to masz z 70 IQ.
Jestes takim samym Januszem biznesu jak wieśki z PGR.
Normalny koles to by zrobił fotę jak u niego jest Kwiatek i dał mu za free wody + pomógł rozpędzić, a potem to wykorzystał do
@text: moze dla wlasciciela sracza taka impreza, dotowana przez samorzad to zaden biznes? moze dla niego to tylko utrudnienia i strata dnia utargu?
@text: no tak, kto by pomyslal, ze ekipa majaca miliony na rowery nie ma 2pln na sracz... no moze nie maja drobnych
@platynek:
Ty na serio jesteś uposledzony :D
Wolny rynek i liberalizm nie oznacza, by za wszystko kasowac, są jeszcze normalne ludzkie zachowania.
Kasuje się za to, by nie uczynić z czegoś reguły, bo inaczej to się nie spłaci.
Wpadający kolarz zawodowy w czasie wyścigu, który wiadomo że nie ma kasy, zdarza się raz na ...... 500 lat? Być może jak