Wpis z mikrobloga

Witajcie Mirki. To mój pierwszy wpis i od razu z reklamą znaleziska ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czytam mikroblog od dłuższego czasu także znam zasady tu panujące. Przynajmniej tak sądzę. Znalezisko dotyczy trochę #rozowepaski oraz #patologiazewsi Pewien cham na motocyklu stwarza niebezpieczne sytuacje i zaczepia ludzi. Wykopcie jeśli możecie. Dobrej i spokojnej nocki!
#motocykle #mikroreklama
http://www.wykop.pl/link/2693527/uwaga-na-niebezpiecznego-chama-poruszajacego-sie-po-warszawie-na-bialej-hondzie/
  • 15
@przegryw69: Nie. To na szczęście nie moje filmy. Zwyczajnie podniósł mi ciśnienie. Moja narzeczona też jeździ na motocyklu. Ja jeżdżę na motocyklu. Oboje staramy się jeździć w zgodzie z ogólnie przyjętymi normami. Jestem z Warszawy. Nie chciałbym aby taki ktoś wrzucał film np. z moją narzeczoną i podpisywał ją "sztywna dupa" i szydził z niej później, że jest niedoruchana. Nie chciałbym znaleźć się na przejściu gdy ten kretyn będzie robił swój
@Chamstwaniezniese: "Dopóki nie skorzys­tałem z In­terne­tu, nie wie­działem, że na świecie jest ty­lu idiotów." - S. Lem.
Propozycja dla ciebie i twojego różowego - nie jeździjcie w nocy po centrum, nie stójcie pod kolumną ani mosteczkiem.
@przegryw69: Pod kolumną już dawno przekonałem się jacy ludzie tam się spotykają. To nie są motocykliści moim zdaniem w większości tylko tępe sebki co dorwały się do motocykla i mają w dupie zdrowie i życie swoich jak i innych. Unikamy tych miejsc jak ognia. Jednak jak widzisz, kretyni jeżdżą nawet w biały dzień i też "mają #!$%@?".
@Chamstwaniezniese: To była toja panna, że się tak spinasz? Albo sam chciałeś ją poderwać? I poleciała na hornecika?
Przecież na tych filmach nie ma nic strasznego. W zasadzie mimo, że łamał przepisy, nie spowodował żadnego zagrożenia. No cham straszny, taki typowo warszawski ( )
@przegryw69: Ona jest nieśmiałą ogólnie ale poradziłaby sobie w podobny sposób jak laska z filmu. Tylko później nazwałby ją tak jak tą z filmu "tępą dzidą" i pisał, że jest niedoruchana pokazując ją na filmie.
Nie wiem co mogłem zrobić innego. Obejrzałem ten szajs i coś we mnie pękło, że taki burak ma się za kogoś lepszego od innych tylko dlatego, że kupił sobie "motór."
@Jofiel: Nie moja na szczęście. Ale przyznaj, nic miłego chyba zostać tak potraktowanym? Gość myśli, że mu wszystko wolno, jest ponad wszystkimi i ponad prawem dodatkowo chwaląc się tym w necie. Co wymyśli do swoich filmików jutro aby zabłysnąć???
@Chamstwaniezniese: Takich filmików od vlogrów jest pełno w sieci. Jedni są mili inni mniej, każdy ma swój świat. A ty swoim świętym oburzeniem nabijasz mu wyświetleń i napędzasz by robił to dalej. W tym momencie jesteś najbardziej winny jeśli coś wymyśli jutro by bardziej zabłysnąć.
@Jofiel: Znalezisko stworzyłem późno w nocy i w emocjach. Moja ciotka zginęła przez podobnego kretyna tylko w innym mieście. Sam jeżdżę na motocyklu ale nie powoduje zagrożenia, nie jestem chamem dla ludzi, nikogo nie obrażam jeżeli na to nie zasłużył. Może, jeżeli więcej osób napisze mu, że jest burakiem to zmądrzeje? Sam nie wiem.