Wpis z mikrobloga

Jak to wygląda wedle osiedli? Aktualnie szukam mieszkania w okolicy Łazarz / Jeżyce / Grunwald, są tam jacyś lokalni dostawcy? :) 70/3 to jakiś żart w porównaniu choćby z 60/6 w UPC. Czy dobrze rozumiem, że mówisz, że Netia ma 50/5? Bo też się nie chwalą uploadem na stronie...
@MerDeNoms: w tym fyrtlu to raczej tylko inea, netia, oręcz i chyba jeszcze echostar, ale oni to nie mają za dobrej opinii. Musiałbyś niestety każdy potencjalny adres w jakiejś porównywarce sprawdzić.
I tak, netia ma 50/5, tylko nie chce mi się szukać czy gdzieś oprócz bloga jest to w jakimś regulaminie zapisane (ale mogę potwierdzić, bo u mnie tak działa).
@inyourface: @mieffer: A gdzie wy byście zakładali, gdybyście mogli teraz (pomijając ten kosmicznie dobry net z wtk)? Aktualnie przejściowo jestem w mieszkaniu, gdzie jest Inea i martwi mnie, że kilka razy dziennie internet potrafi rozłączyć się na kilka minut - wiecie, czy to normalne w tej firmie?
@MerDeNoms: to nie jest normalne, ale upewnij się, że internet się rozłącza, a nie wifi, bo swego czasu mieli gówniane routery wifi. Teraz bym pewnie znowu wziął netie, chyba że inea dałaby się wynegocjować na cenie ;p