Aktywne Wpisy
rales +1774
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Generalnie zasady w tworzeniu pytań są dwie:
1. Pytanie musi dotyczyć liczby (np. ile było czegoś tam, ile ktoś miał czegoś itd.).
2. Pytanie choć nie powinno być banalne, to dobrze by było, gdyby zagadki pochodziły z filmów, o których miłośnicy kina mogą mieć pojęcie. Mogą to być też uniwersalne pytania, byleby dotyczyły filmów :)
Dodatkowo, żeby Wykopowicze mogli też wspólnie się bawić w zgadywanie, to proponuję publikować pytania pod tym wpisem, a odpowiedzi spojlerować, tak żeby każdy sobie mógł samodzielnie pozgadywać jaka jest prawidłowa odpowiedź. Najlepsze i najciekawsze pytania pojawią się w moim Quizie :)
#zagadka #ciekawostkifilmowe
Dzisiaj chodzi mi o zagadki, które umieszczę w Quizie najprawdopodobniej w niedzielę/poniedziałek - wtedy podzielę się z Wami całością, w tym także zagadkami które sam wymyśliłem :)
Potrzebuję jeszcze więc no tak z 4-5 zagadek, żeby uzupełnić Quiz i pomyślałem, że może tutaj parę osób zechce podzielić się pomysłem na pytania
Jaka liczba prześladowała Jima Carreya?
http://szaloneliczby.pl/quiz-filmy/