Aktywne Wpisy
Limeade +365
Dla wszystkich co radzą iść pracować na fizola, kłaść płytki, robić hydraulikę, albo zostać złotą rączkę. Wy chyba nigdy nie robiliście w pracy fizycznej. Praca fizola nie jest lekka. 8 lat przepracowałem na budowie, w zimie zimno, w lato gorąco, przez resztę roku leje deszcz i wieje wiatr. Robota w brudzie, kurzu, syfie i ubóstwie. Bez ogrzewania, bez dachu nad głową, albo bez okien. Towarzystwo nieciekawe, często starzy alkoholicy albo jakieś ćpuny
Strzelec_wyborowej +1484
Sikorski co #!$%@?ł na konferencji na 25 lecie Polski w NATO. Cytując: "Mam nadzieję, że Pani profesor w dniu święta kobiet się ze mną zgodzi że pobór powinien być genderowo niedyskryminacyjny" xDDDD
Na sali zrobiło się tak cicho, Kotłownia lekko skisł na pierwszym planie ale chyba tak bardziej nerwowo xD Na twarzy Sikorskiego taki wewnętrzny kek xD
#sejm #nato #ukraina
Na sali zrobiło się tak cicho, Kotłownia lekko skisł na pierwszym planie ale chyba tak bardziej nerwowo xD Na twarzy Sikorskiego taki wewnętrzny kek xD
#sejm #nato #ukraina
Proszę o wypełnianie formularzu zgłoszeniowego:
Nick:
Imię:
Lvl:
Miasto:
Fotka:
Samoocena (1-10):
Podpis:
Pytania sprawdzające:
1) Mówię, że będę 'za chwilę', a wracam dopiero po kilku (albo kilkunastu) godzinach, co robisz?
a. głośno tupię nogą
b. głośno drę ryja
c. obrażam się
d. wszystko (a,b,c) naraz
e. jestem Ci w pełni posłuszna i nigdy nie podważam Twojego autorytetu
2) Wyruchałem Twoją najlepszą przyjaciółkę, co robisz?
a. wyzywasz koleżankę od szmat, 'gdyby suka nie dała to pies by nie wziął'
b. dajesz dupę innemu w ramach odwetu (najlepiej z jej mężem/facetem - jeżeli posiada)
c. chapiesz dzidę arabowi jak to robiłaś i tak do tej pory
d. kończysz ze mną związek, wyzywając mnie od chamów i świń
e. nic nie robisz, bo jesteś mi w pełni posłuszna i nigdy nie podważasz mojego autorytetu
Z dopiskiem:
Wyrażam zgodę na uczynienie z moją osobą wszystkiego, na co tylko będziesz miał ochotę.
Czekam na poważne odpowiedzi, pozdrawiam.
@Bordowy2137: pisałem już wyżej!