Aktywne Wpisy
Fapam0rgana +292
Nigdy nie lubiłem kręcić afer, dlatego ten wpis ma służyć jako przestroga dla osób planujących wypoczynek w Bieszczadach. Chciałbym opisać swoją nieprzyjemną sytuację związaną z domkami letniskowymi Jaworówka w Wołkowyjach.
W tym roku po raz pierwszy postanowiłem odwiedzić ten rejon Polski. Niestety, domek letniskowy, który wynająłem z rodziną, sąsiadował z domkami, których właściciel był podludziem i troglodytą. Choć nie wynajmowaliśmy domku od tych osób, wystawiłem im ocenę na Google, w której opisałem
W tym roku po raz pierwszy postanowiłem odwiedzić ten rejon Polski. Niestety, domek letniskowy, który wynająłem z rodziną, sąsiadował z domkami, których właściciel był podludziem i troglodytą. Choć nie wynajmowaliśmy domku od tych osób, wystawiłem im ocenę na Google, w której opisałem
Bimbas +38
#raportzpanstwasrodka U Mongoła na audiencji nowe polskie wykręty. Wzorcowe szury bez dwóch zdań. Zapytani co ich sprowadza do Kambodży i na ile przyjechali, odpowiadają z dziecięcą szczerością, że naoglądali się Łysego, Ropucha i Mańka, rzucili umierającą Europę z powodu wzrostu rachunków za prąd w Słupsku i Lęborku . Zostają na zawsze bez rekonesansu . Oczywiście już mają kanał na YT o hiper oryginalnej nazwie : coś tam w Azji i
Komentarz usunięty przez moderatora