@co_ja_tu_robie: pełno jest fajnych bindów które ułatwiają grę. Np. na Q nie mam ostatnia bron, tylko zmiana między karabinem a pistoletem (pomaga jeśli brakło w AK naboi i musisz zmienić pistolet, a normalny bind zmieniłby ci na flasha), bo tego np naciśnięcie scrolla daje do ręki nóż, gdy puszcze to automatycznie daje mi broń. Na T mam włączenie wskazówek (pokazuje dokładne położenie bomby).
@co_ja_tu_robie: alias "qq" "q1" alias q1 "slot1;alias qq q2" alias q2 "slot2;alias qq q1" bind "q" "qq" alias "+knife" "slot3" alias "-knife" "lastinv" /na zmianę między pistolet - karabin
bind "mouse3" "+knife" /nóż na scroll
bind "MWHEELDOWN" "+jump" bind "MWHEELUP" "+jump"
bind "t" "toggle gameinstructorenable" /wskazówki
alias "dropc4" "use weaponc4;drop" bind "capslock" "dropc4" /to jest świetne, automatycznie wyrzuca pakę, dużo czasu się oszczędza
alias "+jumpthrow" "+jump;-attack" alias "-jumpthrow" "-jump"
wyrzucenie smoke, chodzi ci o to w skoku? To masz te ostatnie trzy komendy: alias "+jumpthrow" "+jump;-attack" alias "-jumpthrow" "-jump" bind "h" "+jumpthrow"
Wyciągasz smoke, naciskasz lewy myszy, żeby smoke odbezpieczyć i nie puszczasz. Potem naciskasz "h" i ci smoke wyrzuci w podskoku. Oczywiście "h" możesz sobie zmienić na jaki ci tam klawisz pasuje.
Świat się sypie na naszych oczach. Czeka nas chaos. Biedni ludzie będą umierać za polityków i bogaczy. Życie jest przerażające, niech nikt nie mówi, że jakiś bóg istnieje, bo parsknę śmiechem.
Napastnikom udało się zbiec ale zostawili mundury i notatki. Mundury należą do Estońskich, Litewskich i Łotewskich sił zbrojnych, w mundurach były też notatki z rozkazami od NATO.
#csgo
Komentarz usunięty przez autora
alias -jumpthrow "-jump"
bind c +jumpthrow
alias "qq" "q1"
alias q1 "slot1;alias qq q2"
alias q2 "slot2;alias qq q1"
bind "q" "qq"
alias "+knife" "slot3"
alias "-knife" "lastinv"
/na zmianę między pistolet - karabin
bind "mouse3" "+knife"
/nóż na scroll
bind "MWHEELDOWN" "+jump"
bind "MWHEELUP" "+jump"
bind "t" "toggle gameinstructorenable"
/wskazówki
alias "dropc4" "use weaponc4;drop"
bind "capslock" "dropc4"
/to jest świetne, automatycznie wyrzuca pakę, dużo czasu się oszczędza
alias "+jumpthrow" "+jump;-attack"
alias "-jumpthrow" "-jump"
wyrzucenie smoke, chodzi ci o to w skoku? To masz te ostatnie trzy komendy:
alias "+jumpthrow" "+jump;-attack"
alias "-jumpthrow" "-jump"
bind "h" "+jumpthrow"
Wyciągasz smoke, naciskasz lewy myszy, żeby smoke odbezpieczyć i nie puszczasz. Potem naciskasz "h" i ci smoke wyrzuci w podskoku. Oczywiście "h" możesz sobie zmienić na jaki ci tam klawisz pasuje.