Mirki, ile miesiecy przed koncem abonamentu mozna przeniesc numer do innego operatora?
Bo mam #orange w najwyzszym pakiecie i mnie jasny ch...strzela jak widze pakiety "wszystko nielimitowane" w #play i calkiem sensowne pakiety w #plus gdy w orange mam ledwo 2.5gb neta za 150 cbl -.-
@reaktiv: @k__d: nie no to idzie chyba w miare sprawnie nawet gdyby to ta nowa karta zostanie aktywowana dopiero jak wszystko pyknie także nawet jak miesiąc to się w czasie rozciągnie tak jak np u mnie bo miałem zawieszony numer to i tak nic się nie dzieje.
@reaktiv: zasięg LTE w Play spoko. Obecnie jestem u Wikingów, którzy korzystają z anten Play i T-Mobile i nie mam żadnych problemów z zasięgiem. LTE śmiga mi ładnie, 36-38Mb\s. Żeby Cie dobić, to Ci jeszcze napisze, że ja za 19zł mam 2GB neta a za 29zł mogę mieć 4 :P Sraj na Orange, sam od nich uciekłem 3 lata temu do Play i żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej. 2 tygodnie
@Zielony34: No teraz podpisze umowe na 12 miechow, bo 2 lata to za duzo. Jak bralem moja aktualna umowe, to miesiac pozniej wprowadzili nowy pakiet, jak latwo sie domysli - lepszy.
@reaktiv: Ogólnie ja mam play już chyba 4 lata jak nie więcej, chwale sobie. Mieszkam w mieście około 30k ludzi i powiem ci że nigdy nie miałem problemów. Teraz abonament przez internet zamówiłem (z telefonem) płacę 65zł i am 4GB internetu (na tym mi tylko zależy bo do smsowania używam Whatsapa)
@technic: Ok, dzieki na info, prawdopodobnie przejde do Play, bo interesuje mnie sama karta, wiec za 75zl mam wszystko nielimitowane, a szczegolnie zalezy mi na necie bo duzo uzywam StreetView i map google, a te pochlaniaja mi 1gb na tydzien....
@reaktiv: Przedłużyć możesz u niektórych chyba 6mies wczesniej, najmniej to 3mies wczesniej, przenieść to min 1mies wczesniej ale ja polecam 2 bo ok 1-2 tyg trwa papierologia a 1 mies jest wypowiedzenia, ja zmieniam srednio co ok 6 mies operatora, teraz mam virgin, mialem Play i tmibile i lepszy net z Play byl ;)
Jak ja przenosilem numer z orange do play to można było już 6 miesięcy przed końcem umowy. I żadnej papierolgi nie było idziesz do salonu play podpisuje papier i oni się wszystkim zajmują. Dostaniesz nowa kartę sim i wkładasz ja do telefonu jak ci się skończy umowa z orange.
@reaktiv: sprawdzałeś naszą ofertę bez telefonu: http://oran.ge/1Ca2zpC. Za 10 zł miesięcznie możesz do niej dokupić usługę Nielimitowane LTE. Przedłużając umowę w ofercie bez telefonu dodatkowo możesz skorzystać z kuponu promocyjnego 100% rabatu na abonament na 6 miesięcy dla przedłużających umowę.
Bo mam #orange w najwyzszym pakiecie i mnie jasny ch...strzela jak widze pakiety "wszystko nielimitowane" w #play i calkiem sensowne pakiety w #plus gdy w orange mam ledwo 2.5gb neta za 150 cbl -.-
I pytanko jak jest z zasiegiem LTE w Play i Plus?
#abonament #dylematy #oszukujo #orange #play #plus
Komentarz usunięty przez autora
A co macie za operatorow? Jak Play/Plus to jak z LTE w mniejszych miastach? Bo w Orange na to az tak nie narzekam ino pakiet danych jak dla ubogich :/