Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +131
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +33
Postawiłem hackintosha i w sumie nie do końca wiem od czego zacząć, jakie polecacie aplikacje do pobrania i sprawdzenia, albo must have?
Z góry dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Alfred 2 - Spotlight na koksie
Caffeine - żeby się nie usypiał jak nie chcesz
Flux - wiadomo
BetterSnapTool - klejące okienka. Chyba jest płatny, ale z tego co pamiętam w BetterTouchTool też to jest jako dodatek i za darmo
Go2Shell - przydatne jak często z terminala korzystasz. Otwiera terminal w obecnej lokalizacji w Finderze
iStat Menus - nie sądzę jednak, by czujniki działały na Hackintoshu
Transmission
VLC
iNapi
Steam + TF2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tyle, ze nie formatowałem Windowsowej partycji, tylko zainstalowałem na drugiej.
Asrock p67 pro3
2x4gb ram 1333mhz
Xfx Radeon hd7850 1gb