Aktywne Wpisy
Emes91 +59
Czyli Lewica będzie miała o 47% mniej posłów w Sejmie (spadek z 49 do 26), podczas gdy Konfederacja będzie ich mieć o 64% więcej (wzrost z 11 do 18).
Na Lewicę zagłosowało prawie pół miliona mniej osób (mimo wyższej frekwencji) w porównaniu do 2019, na Konfederację zagłosowało 240 tysięcy osób więcej.
To przypomnijcie mi, kto wygrał, kto przegrał, z kogo jest beka? xD
#wybory
Na Lewicę zagłosowało prawie pół miliona mniej osób (mimo wyższej frekwencji) w porównaniu do 2019, na Konfederację zagłosowało 240 tysięcy osób więcej.
To przypomnijcie mi, kto wygrał, kto przegrał, z kogo jest beka? xD
#wybory
Strupzdup +134
#wybory w obwarzanku warszawskim lewicy brakuje 400 głosów żeby #!$%@? mandac konfederacji a zostało już tylko miasto Legionowo do policzenia! Jest szansa, ze bosakowa klacz rozpłodowa z ordo kreml nie wejdzie jednak :D
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#pk #wieik #politechnikakrakowska
Uciekaj. Nie polecam.
@Deykun: Dlaczego?
Wydziału.
@Cierniostwor:
Na pierwszym roku masz tylko teorie, sesja z matmy, fizyki, prawo Ohma i Kirchhoffa. U mnie też z ponad setki spadło do 70-80 osób, ale wcale to nie wynika z "odpadania" tylko ludzie zwyczajnie rezygnują, a Ci którzy nie rezygnują bez większych problemów powtarzają sobie rok, dwa. Na 6 semestrze są osoby powtarzające matematykę z semestru 2. :)
Nie wiem jakie Ty miałeś przeżycia, ale jeśli miałeś
Podobno bardzo pomocny jeśli chodzi o wyjazdy na Erasmusa, ale MatLaba uczyć nie potrafi. :)
Jeśli kampania wrześniowa się powiedzieć 7 semestr zacznę. :)
Po 2 roku jest miesiąc, a po 3 masz 2 tygodnie, nie znam osoby która by tego nie zaliczyła. Jest bodajże 5 punktów w wymaganiach praktyk, ale jak zakład spełnia chociaż jeden to spokojnie się da to zaliczyć.
@Deykun Słyszałam, że dużo osób odpada po pierwszym roku, choć ludzie zwykle mówili o budownictwie. Co do wydziału to wydawało mi się (a raczej tak słyszałam),że ten wydział to jeden z lepszych na PK.
No ja Ci nie powiem jak z przyjmowaniem, bo ja mam po znajomości, ale ogólnie ludzie nie mieli problemów większych. Nikogo kto był w ABB nie znam.
@Milka03:
Ogólnie nie ma co patrzeć na PK jako całość tylko na konkretne wydziały i kierunki. Nie wiem jaka panuje opinia na zewnątrz o wydziale stawiam, że informatyka trochę ją ciągnie do góry - ja tylko wyrażam moje zdanie. :)