Wpis z mikrobloga

Zakupiłem Samsunga S6 32GB. Pierwsze wrażenia cholernie pozytywne. Znakomite zdjęcia, nie widać lagów nigdzie, dizajn też ok, w ręku leży dobrze, lekko ciężki. Dobra jakość muzyki na słuchawkach, jakość rozmowy także bardzo dobra. I dobrze, że głośnik w końcu nie jest na tylnej klapce ;)

Jedynie brakuje mi slotu na SD karty. Ale nadal mam 15GB wolnego. W sam raz na przyszłe zdjęcia i filmy a i to będzie mało ;)

#android #samsung #s6 #bojowkaandroid #chwalesie
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Asgareth: nie ma, ale możesz i 128GB kupić, tyle, że dla mnie nie było to warte pieniędzy. Miałem karty pamięci od 2009 roku i szczerze, to ja nigdy nie miałem wielkiej potrzeby, żeby ją wyciągać. Z roku na rok standardowa wielkość pamieci się zwiększa i pamiętam w S3 te 16GB to był wypas a zarazem wystarczająca ilość na dane. Dziś po 3 kolejnych telefonach wiem, że te 26GB - bo
  • Odpowiedz
@madtrexx: mialem edge przez 2 dni , potem standarda ,fajny telefon ale kamerke mozna porysowac o blat i edge niewygodnie w rece siedzi.Jak dotad nafajnieszy z samsungow i jedyny jaki bym rozwazyl aby zakupic gdyby nie zapatrzenie sie w windowsphone ;) Gratulacje.
  • Odpowiedz
@koc_grzewczy: dziekuje, jestem fanbojem HTC a jednak rozum wygrał z sercem i nie kupiłem M9. Widziałem troche porównań w sieci, potem bawiłem się w mediaku w sobotni spacerek po Milaneo w Stuttgarcie i tak miałem 3 faworytów.

S6 zwykły, M9 i Note 4. Potem wybór został miedzy S6 i Note 4, ale wiadomo, ze lepiej kupić coś nowszego.

Dodam, że Note 4 był za 569Euro, iPhone 5S za 599Euro, HTC M9 za 599 Euro, S6 classic 32gb za 599Euro i Edge 32gb za bagatela 699
  • Odpowiedz
@koc_grzewczy: poza tym bardzo mnie zaskoczyly, mile, dodatki typu endomondo premium na 6 miesiecy, prenumerata Die Welt na 6 miechow czy The Economist. Deezer na 3 miechy jak i Evernote Premium i kupa innych.
  • Odpowiedz
@madtrexx: Z racji pracy mam dostep do wszystkich wymienionych wiec wiem co pisze z tymi gratulacjami ( ͡º ͜ʖ͡º) Dobry telefon w cenie do przełknięcia.

Czekam jeszcze na ruch z microsoftu bo cos kombinuja.
  • Odpowiedz
@madtrexx: ja kartę wyciągałam tak naprawdę przy zmianie telefonu. Po prostu zdziwił mnie brak slotu w telefonie tej klasy. Apetyt na pamięć rośnie w miarę jedzenia (i parametrów), w S2 spokojnie wystarczyła mi stara karta 2 GB, w S4 musiałam sobie dość szybko kupić kartę 32 GB, żeby nie musieć kasować czegokolwiek (dostępne 9,15 GB w telefonie).
  • Odpowiedz
  • 0
@fstab: przytrzymaj sobie na pulpicie w touchwiz. Wybierz motywy i pobierz sobie odpowiedni motyw. Ja mam z bridge jakimś. A aktualnie zmieniłem na retro. Zmieniają się też systemowe belki, ikony itd. Niestety nie wszystkie ikony są pokrywane a custom sety nie są obsługiwane :(
  • Odpowiedz