Aktywne Wpisy
Sigfried +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
W każdym razie piszę teraz całkiem serio.
UWAGA: @BrzydkiBurak - jeżeli nie łgałeś na mój temat, jeżeli mnie nie szantażowałeś, jeżeli nie namawiałeś innych aby mnie prześladowali i grozili mojej rodzinie - to ujawnij się abym mógł oddać sprawę do sądu z powództwa cywilnego. Jeżeli wygrasz to wpłacę 10 000zł na cele charytatywne i oficjalnie przeproszę na YT, Wykopie itd. Jeżeli przegrasz to ty to zrobisz.
#seriousdeal
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@shogun1978: gdzie?
http://www.wykop.pl/link/2669469/#comment-29787027
Co? W tym komentarzu oburzony obrażałeś @okromzon, który spamował komentarzami reklamując jakieś gówno i nie odpowiadał na twoje emaile.
Komentarz usunięty przez autora
Mówisz o Sebku?( ͡° ͜ʖ ͡°)