Wpis z mikrobloga

@BrzydkiBurak ma chyba kontakty nawet na Wykopie. Nie można go skrytykować aby nie dostać ostrzeżenia o banie. Jak widać kumoterstwo wciąż ma się bardzo dobrze :) Dodam tylko, że taka sytuacja ma miejsce nie pierwszy raz.
W każdym razie piszę teraz całkiem serio.
UWAGA: @BrzydkiBurak - jeżeli nie łgałeś na mój temat, jeżeli mnie nie szantażowałeś, jeżeli nie namawiałeś innych aby mnie prześladowali i grozili mojej rodzinie - to ujawnij się abym mógł oddać sprawę do sądu z powództwa cywilnego. Jeżeli wygrasz to wpłacę 10 000zł na cele charytatywne i oficjalnie przeproszę na YT, Wykopie itd. Jeżeli przegrasz to ty to zrobisz.
#seriousdeal
s.....8 - @BrzydkiBurak ma chyba kontakty nawet na Wykopie. Nie można go skrytykować ...

źródło: comment_jr5p2X0bWTYoLTVSIbIooJnAVZuiUJY3.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
@Dziordzio: Chodzi o to, że mam już dosyć iż ten człowiek dalej działa na moją szkodę a w sieci uważany jest za dobrego wujka. Łże na mój temat i namawia innych ludzi aby mi szkodzili. Gdybym poznał jego dane osobowe to z miejsca zakładam sprawę w sądzie. Dlatego tak boi się ujawnienia kim jest a na internetach krąży około 10 fałszywych namiarów na niego. Robi to po to by zamazać
  • Odpowiedz
@Dziordzio: Wszystko przedstawię w sądzie. Najbardziej oczywisty przykład do PolishAdam, którego Burek namawiał aby groził gwałtem mojej żonie. Oprócz tego kanał "Archwiwum Szkodnika" w którym kłamano na mój temat. Spotkałem autora jednego z filmów znajdujących się na tym kanale (podczas ESL w Spodku) i powiedział mi wprost, że to wszystko inicjatywa Buraka aby mnie zniszczyć. Był też film na mój temat w którym Burek straszył mnie, że nakłamie na mój
  • Odpowiedz
@mikii77: Nie. Wszystko zaczęło się od tego, że stanąłem w obronie koleżanki którą Burek najpierw wspierał a później zaczął szantażować (Shantee) gdy nie chciała mu przekazywać wszystkich danych, których zażądał. To wtedy wykorzystał pretekst (film o zarobkach) aby wzniecić do mnie nienawiść.
  • Odpowiedz
@shogun1978: No ja ogólnie się zgadzam. Człowiek, który zasłynął w internecie najniższych lotów postawą jest jakimś bożyszczem oświeconego wykopu xD. Wstyd i trochę beka.
  • Odpowiedz
@shogun1978: Według mnie BrzydkiBurak obraca się w patologicznym środowisku, bo facet ma gest. Kiedyś widziałem jak wspierał dom dziecka, co bardzo mi się spodobało. Poza tym to te groźby i teraz to promowanie strzelnicy i ogólnie namawianie do posiadania broni na prawdę spowodowały, że stracił autorytet. Może się jeszcze obudzi, przyzna do błędu i coś poprawi w swoim życiu, ale raczej bym na to nie liczył - to już dorosły
  • Odpowiedz
@TheEel2: Bo to jest beznadziejny pomysł pod prawie każdym względem. Burak wie, że na wykopie znajdzie ludzi którzy popierają swobodny dostęp do broni i tutaj się reklamuje. Spora część wykopu popiera to, bo naoglądali się filmików z ameryki, gdzie znalazł się bohater który zastrzelił jakiegoś złodzieja. Nie ukrywam, że to satysfakcjonujący widok, ale trzeba pójść krok dalej i zastanowić się czy zawsze jest tak pięknie. Odpowiedź brzmi nie. Jest pewien
  • Odpowiedz
@WhirPool: Jakbyś obejrzał chociaż jeden filmik Buraka to byś wiedział, że nie chodzi o w pełni swobodny dostęp do broni i byś nie #!$%@?ł takich kocopołów.

Jest pewien odsetek ludzi, którzy są nazwijmy to mentalnie niestabilni

Mówisz o Sebku?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@roszek: Nie oglądam jego filmików poza tymi co na wykopie się pojawiają od czasu do czasu. I apropos dostępu do broni to w jego filmiku "BROŃ BEZ POZWOLENIA" w 5:36 wyraźnie o tym mówi, że według niego każdy powinien mieć dostęp do broni. Potem dodał jeszcze że każdy niekaralny itp. ale to w żaden sposób nie zmienia sytuacji. Przestępca staje się przestępcą po dokonaniu przestępstwa. Śmieszne zdanie, ale w pełni
  • Odpowiedz