@htfhere: Wszystko jedno jakiej marki, każde są dobre, ale jak mam możliwość, to skupuję na bazarach od hodowców lub ludzi, którzy sprowadzają albo sam hoduję z nasion.
@htfhere: Marka która jest w Lidlu, są tanie a nie różnią się niczym od Kamisu czy innych reklamowanych, poza niższą marżą, ale na ogól kupuje na bazarku jakieś "eko" - więcej, taniej i często takie co nie są łatwo dostępne w sklepach.
@Sieloo: ależ oczywiście, że są :) ta sama "przyprawa do gyrosa" może w jednej firmie mieć najwięcej soli w składzie, natomiast inna nie ma jej w ogóle.
@htfhere: Miałem na myśli przyprawy jednoskładnikowe (np. tymianek, bazylia, pieprz), nie mieszanki przypraw - bo te najlepiej zrobić samemu pod swój smak.
@htfhere: kiedyś też myślałem, że to obojętnie jakiej firmy przyprawa, jak bardzo się myliłem zauważyłem, gdy użyłem przypraw takich najtańszych z Polomarketu, gówno jak nie wiem, nawet zwykły pieprz.
#gotujzwykopem
@htfhere:
Piwo mnie przymuliło ale to nie ważne. Chodziło o Mikado czy jakoś tak ;)
źródło: comment_ia0e0dXUiuNK1HGwJnSP1P8WVjjRh4r2.jpg
Pobierz