1 .Bądź mną 2. Jedź na dłuuugo wyczekiwany koncert Roberta Planta 3. Pada motzno. Niebo płacze tak srogo, jakby przed chwilą wylali z roboty św. Piotra 4. Jedź pierwszy raz w takim deszczu, lekki cykor, mistrzowie w czarnych Audi wcale nie ułatwiają Ci jazdy wyprzedzając Cię i hamując przed światłami...bo hurr durr moje Audi, podjadę bliżej, żebyś chełpił się logiem 5. Przejaśnia się, jednak go nie wylali ( ͡°͜ʖ͡°) 6. 10km przed Słupskiem włącz radio i usłysz "Koncert Roberta Planta odwołany z powodu deszczu" 7. HELENA! MAM ZAWAŁ! 8. 10 minut później słyszysz, że koncert jednak się odbędzie! #wygryw 100%, świat jest piękny, nie chcesz już nawet swoich stu milionów 9. Baw się na jednym z lepszych koncertów w życiu 10. Mirek pyta się o Planta. przypomnij sobie o tej historii.
2. Jedź na dłuuugo wyczekiwany koncert Roberta Planta
3. Pada motzno. Niebo płacze tak srogo, jakby przed chwilą wylali z roboty św. Piotra
4. Jedź pierwszy raz w takim deszczu, lekki cykor, mistrzowie w czarnych Audi wcale nie ułatwiają Ci jazdy wyprzedzając Cię i hamując przed światłami...bo hurr durr moje Audi, podjadę bliżej, żebyś chełpił się logiem
5. Przejaśnia się, jednak go nie wylali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6. 10km przed Słupskiem włącz radio i usłysz "Koncert Roberta Planta odwołany z powodu deszczu"
7. HELENA! MAM ZAWAŁ!
8. 10 minut później słyszysz, że koncert jednak się odbędzie! #wygryw 100%, świat jest piękny, nie chcesz już nawet swoich stu milionów
9. Baw się na jednym z lepszych koncertów w życiu
10. Mirek pyta się o Planta. przypomnij sobie o tej historii.
#muzyka #koncert #truestory