Aktywne Wpisy
OCIEBATON +221
masternodeBTC +249
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
@zeligauskas dobry humor wrócił (tak wynika z jego ostatnich wpisów) cieszy mnie to :)
Właśnie do identycznych wniosków doszedłem wiele lat temu.
@ayasecon: A czy ja piszę, że nie da się żyć bez tabletek? ( ͡º ͜ʖ͡º) ... Ja nawet Holineks biorę w ostateczności jak miodzik z cebula i kanapki z czosnkiem nie pomagają :D
O to mi chodzi.
Komentarz usunięty przez autora
jest super - to jest super
dzieje się źle - próbuj zmienić
dzieje się źle i nie możesz nic zrobić - no to miej "#!$%@?" (po co się zamartwiać czymś na co niema się wpływu)
Prosta logika :)
Powiem tak...cieszę się, że dajesz sobie radę bez tabletek, ale nie mów, że to pójście na łatwiznę. Nie bez powodu współczesna psychiatria oparta na naukowej wiedzy i badaniach je stosuje w milionach przypadków depresji i wielu innych problemów psychicznych.
Z wielu fizycznych chorób też niektórym się udaje wyzdrowieć bez leków, ale czy to znaczy, że są one pójściem na łatwiznę?
Jeśli o mnie chodzi to pamiętam, że pod koniec klasy
Komentarz usunięty przez autora