Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@?. Nienawidzę takich ludzi Mireczki ;(

1. Na forum starego #techbaza pojawia się post.
2. Post zawiera filmik z jakimś gościem z rozmów w toku - poznaj, ze to jeden z uczniów Twojej szkoły.
3.Post opisany jest "Hehe, a wy jak tam koledzy skończyliście? Heheh, dalej się meczycie na #studbaza, hehe, albo pracujecie w Maku, hehehe? A moze bierzecie udzial w #!$%@? talkshow?"
4. Do śmieszków dołącza się inny śmieszek i razem sobie szydzą i żartują jak to im się udało osiągnąć sukces a innym nie.
5. Uświadom sobie, ze jednego i drugiego ktos ciagnal za sobą i wypychal na coraz "wyzsze stanowiska" i tylko dzięki komuś osiągnęli względny sukces. ( )

No, o ja zesz pierodle, roznie sie w zyciu ludziom uklada i #!$%@? mnie brak dystansu to pewnych rzeczy i zero "madrosci zyciowej". Moze czlowiek, ktory poszedł robic z siebie pajac u Drzyzgi jest w sytuacji, ze mial okazje swoim wizerunkiem zarobic ze 200 bo ma #!$%@? sytuacje w domu? A moze przegral zaklad i poszed posmieszkowac? #!$%@?, nasmiewajmy sie, ze ktos ma gorzej od Nas. Nieważne jest tlo sytuacji. Trzeba przyznac, ze Ci goscie sa plytcy i wiedzialem, ze kiedys dojdzie do tego, ze beda sie wywyzszac-pytanie bylo kiedy to nastapi? Nie każdy się w czepku urodził. Skad sie biora takie #!$%@? ?!( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dodam, ze nie jestem zawistny i zazdrosny. Kibicuje wszystkim tak samo.

#gorzkiezale