Wpis z mikrobloga

#oswiadczenie #pytanie

Dlaczego cały wykop powoli zaczyna śmierdzieć jedną wielką propagandą?
Wykop dzieli się według mnie na:
1. normalnych użytkowników, których już tu prawie nie widać (poszli po rozum do głowy skasowali konta lub udzielają się na kanałach prywatnych)
2. kompletnych idiotów, których jest tu od groma
3. fejkowe konta, których celem jest szerzenie różnych treści w celu manipulacji (patrz punkt 2.)

Co za kanalizacja zarówno na głównej jak i na mikro. Są tu jakieś myślące istoty? Halo! Puk Puk! Odezwijcie się!!!
  • 20
reakcja z dużym opóźnieniem. Wykop jest tubą propagandową różnych partii od kilku lat.

@LordOfTheBananas: no cóż już dawno o tym wiedziałam, ale mam opóźniony zapłon, musiałam dojrzeć do tego wpisu
@92Gruszka: Tu sie zgodzę, zadziwiają mnie ludzie, którzy nadążają za tagami na wykopie, jest pod wielkim wrażeniem, że tak świetnie potrafią zarządzać swoim czasem, że mogą odkrywać dzień w dzień każdy zakamarek wykopu, starej daty jestem, mi już wszystko wolno
@Middle-Earth: a może lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty niż się odezwać i rozwiać wątpliwości ;) ja sobie głównie czytam na wykopie i to głównie to co mnie interesuje , czasem jak na głównej nic mnie nie interesuje to sobie mirko przeglądam ... może jest więcej takich osób co czytają czasem coś wykopią , czasem odpowiedzą ale nie bardzo się angażują w gównoburze i w poważaniu mają ogólny poziom bo zawsze