Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1655
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
SaIamanca +195
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Na razi się bardzo cieszę, że zsynchronizowało mi się to z kilkoma innymi ciekawymi wydarzeniami w życiu, a za wszystko jak zwykle podziękowania należą się @zeligauskas! Prosimy o brawa! *applause.wav*
@2ndLaw: Coś się zmieniło ostatnio, że wymagany jest obrazek do tagu, który i tak nie działa?
@equisetum: gdzieś tak od ponad roku... ಠ_ಠ
@2ndLaw: Prosta zasada, jak Cię to g---o obchodzi, to nie odpisuj :>
Mistyczna mantra samooczyszczająca "usuń konto" była praktykowana już przez starożytnych buddislamistów na wzgórzach Atlantydy i Lemurii, jako metoda wyczyszczenia d--y bez dotykania tejże. Polecam. Nauczyć się jest bardzo łatwo, ale trzeba praktyki, aby wychodziło poprawnie.