Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +960
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różnica wieku 19-33 jest waszym zdaniem ok czy przesada? 14 lat. Wg mnie dużo za dużo. Pytam bo znajomy umawia się z taką młodą siksą i mnie zastanawia co on chce tym osiągnąć. Dorosły chłop który powinien myśleć o założeniu rodziny raczej. I nie, nie jestem zazdrosna bo sama jestem w szczęśliwym związku ale dla mnie to trochę obrzydliwe i sporo stracił tym w moich oczach. Próbuję mu przemówić
Różnica wieku 19-33 jest waszym zdaniem ok czy przesada? 14 lat. Wg mnie dużo za dużo. Pytam bo znajomy umawia się z taką młodą siksą i mnie zastanawia co on chce tym osiągnąć. Dorosły chłop który powinien myśleć o założeniu rodziny raczej. I nie, nie jestem zazdrosna bo sama jestem w szczęśliwym związku ale dla mnie to trochę obrzydliwe i sporo stracił tym w moich oczach. Próbuję mu przemówić
jakbym mial brac do 1k to bym go wzial a reszte odlozyl no pozniej. Ogolnie planuje iphone 4s w przyszlym roku jak nie bedzie jeszcze przestarzaly
obecnie na rynku wszystko do 1k to gowno
@MichaI:
edit
albo nie pokaze, ale zobacz na allegro, cena za nowy to miedzy 500 a 1k, zastanow sie dlaczego
1200zl
http://allegro.pl/czarny-smartfon-apple-iphone-4s-8gb-wifi-8mpx-i5518997124.html
a na jakiejs tam aukcji polaczki kupuja za
http://allegro.pl/apple-iphone-4s-8gb-gwarancja-bez-simlocka-i5374560424.html
@MichaI: mnie specyfikacje nieszczególnie obchodzą poza wielkością ekranu i baterią. Ma być min . 1GB ramu i dowolny, byle snapdragon.
G3s to pełny, jednoklawiszowy automat telefoniczny. Robi świetne zdjęcia. Zrezygnowałem jednak z dupoida bo mnie męczył ten OS.
Wziąłem L735 z LTE (bliźniak L730 jest dwukartowy, ale bez standardu LTE). Bardzo dobre zdjęcia (fajne ficzery od