Wpis z mikrobloga

@Vanghart: Pewnie jakieś "#!$%@? sond" proszę Cię. Zrób jak ci mówię, obecnie nie ma nic modniejszego.
I pamiętaj tatuaż zawsze musi coś symbolizować. No bo jak to tak sobie coś wydziarac na zasadzie ze ci się tylko podobało.
@vegaushp: ogólnie mam plan na rękawy, 4 motywy symbolizujące dla mnie cos waznego, po dwa na ręce. Ale tak naprawdę nie mam zielonego pojęcia na temat tatuaży, a tym bardziej symbolice różnych rzeczy. Póki co wymyśliłem tylko jeden symbol, ale nawet nie wiem ile może kosztować takie coś
@Vanghart: Jak, chcesz robić coś symbolicznego dla ciebie a nie wiesz nawet jaki to ma być symbol to lepiej zakończ juz teraz. Symbolika to chyba jedna z najgłupszych rzeczy w tatuażach. #!$%@? sobie napisów, motto życiowego czy jakichś ptaszki czy innych symboli to chyba najgłupsza rzecz jaką można robić. Robisz sobie coś co ma ci się podobać i tyle a nie jakieś #!$%@? symbole. Największą beke mam z ludzi którzy sobie
@vegaushp: nie zrozumieliśmy się. Chodzi o to, że nie wiem co dla mnie jest jeszcze na tyle ważne, żeby wyrazić to w formie tatuażu. Na początek mam motyw związany z rodzinną miejscowością, który nie dość, że imho świetnie wygląda, to jeszcze bardzo wiele dla mnie znaczy :P i na pewno nie zrobię żadnych napisów, bo mi się to po prostu nie podoba :D