Wpis z mikrobloga

Mirki, prezentuje swoje postępy w budowaniu sylwetki. Trzy lata temu rozpocząłem taki swój projekt aby z totalnego chuderlaka zmienić się w kogoś o lepszej sylwetce przybierając trochę na masie. Klip pierwszy został nagrany trzy lata temu w przeddzień rozpoczęcia treningu a klip drugi występujący w filmie równo try lata później. Przez pierwszy rok ćwiczyłem w domowych warunkach, kolejna dwa lata na siłowni. W zasadzie teraz mija mi już rok czwarty, ale prezentuję swój szczyt formy równo po trzech latach.

#mikrokoksy #fitness #silownia
Bunch - Mirki, prezentuje swoje postępy w budowaniu sylwetki. Trzy lata temu rozpoczą...

źródło: comment_nK33xI6uRRRkCX52qjThVOendx3VyBKr.jpg

Pobierz
  • 75
  • Odpowiedz
@chilling: Właśnie to jest najdziwniejsze bo specjalnie ich nie ćwiczyłem. Widzisz... genetyka robi swoje.
A ćwiczyłem np. mięśnie środka klatki (te wewnętrzne) bardzo sowicie i widzisz, wciąż dupa...
  • Odpowiedz
@koniarek: Teraz to już serio nie pamiętam, bo uważam to co widać za szczyt formy, a obecnie to nie ma rewelacji. Dużo na wadze mi ubyło. Na przykład obecnie, ostatni raz na siłowni byłem 2 miesiące temu :)
  • Odpowiedz
@Bunch: nie znam cię, ale mogę śmiało stwierdzić, że to nie jest szczyt twojej formy :) wszystko zależy od stopnia wkręcenia się w ćwiczenia, systematyki itd.
  • Odpowiedz
@Bunch: masz tak nabite kaptury, barki i górę klaty, jakbyś zrobił ze 2 cykle i nic więcej nie ćwiczył xD Dojeb łapy i plecy i nie skupiaj się na czymś takim jak mięśnie środka klatki, bo ich nie ma. :P
  • Odpowiedz