Wpis z mikrobloga

• 6
#destiny #tmc #psstore

Da sie kupic czysta wersje destiny w sklepie ps? Bo chyba jestem slepy, widze tylko jakis bundle z 2 DLC za 289zl.

Jak skoncze demo, to zaproponuje mi przejscie wlasnie na taka wersje?
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@grzsci: Właśnie sęk w tym, ze lepiej by mi siadła tania cyfrowa wersja, bo mogę ją podzielić na dwie konsole ze znajomym ;) a odliczając dodatki wychodzi za 190 w ps store. Jak nie będzie nic taniej, to biorę 2 u----i na allegro.
  • Odpowiedz
  • 0
@D3jviD: ja też nie mam opcji w sklepie kupna destiny bez dlc. Tylko jak będziesz kupować używke to sprawdź czy była wcześniej kupiona w Polsce, bo dlc mają jakąś blokadę że działają tylko z grą kupioną w tym samym regionie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@grzsci: dzieki za info ;)

Pewnie glupie pytanie, ale jak sprawdzic czy gra byla kupiona w Polsce? Polska okladka? Bo wiadomo ze sprzedawca powie swoje, a prawda moze byc inna ;)

Dodatkowo - moge juz teraz kupic DLC jak sa w promocji, a dopiero pozniej kupic uzywke gre i zainstalowac?
  • Odpowiedz
  • 0
@D3jviD: myślę że jak będzie polskie opakowanie to powinno wystarczyć.
Tak możesz teraz kupić dlc a potem grę, ja tak zrobiłem i wszystko było w porządku.
  • Odpowiedz
  • 0
@D3jviD: ale jeśli Ci się nie pali z grą to poczekaj do września, wtedy wychodzi trzecie dlc i może będzie taniej kupić pakiet destiny+3dlc niż teraz z dwoma dodatkami i potem dokupować trzeci
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@grzsci: juz w ps store jest pakiet gra + 2dlc + preorder na trzecie dlc, ale cena odstrasza ;)
Jak sie uda kupic uzywke za ~70zl i oba dlc z peomocji za 96, to jeszcze nie bedzie zle. Mam malo czasu na granie, wiec troche mi zajmie zanim to ogram ;)

Dobijam w demie do 5 poziomu i jak na dniach wyskoczy mi okienko "wal sie, kupuj gre" to pewnie
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@grzsci: zmienilo sie cos od premierowych recenzji na plus? Bo 90% z nich narzeka na daremny loot, powtarzalne do bolu misje i mega grind zeby cos zdobyc ;>

Ps. Jak wyglada granie w co opie? Trzeba byc na podobnych poziomach, czy jest jakies skalowanie?
  • Odpowiedz
@D3jviD: @grzsci: zadales pytania na ktore mozna 5 stron napisac ;) polecam mimo wszystko uzywke i season pass kupic, a najlepiej kupic uzywke sprawdzic czy sie podoba, jak sie zaglebisz to kupowac dlc, albo w ogole sie wstrzymac bo we wrzesniu wychodzi gruby dodatek i ma byc na plycie gra ze wszystkimi dodatkami
co do samej gry to jest ona stworzona tylko i wylacznie do coopa, jest sporo
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@maciekpod: gram w demo i czuje, ze sie wciagam, wiec pewnie kupie ;) fabule mysle da rady zrobic solo, a poznien raidy i misje juz z kims ogarniac ;)

Podsumowujac, na 10 poziomie nie pomoge za bardzo bratu, ktory dopiero zacznie gre? czy mozemy pobiegac razem, ale on bedzie mial z tego malo expa? Mam na mysli misje fabularne do tego 20 poziomu.
  • Odpowiedz
@D3jviD: nie jest git, wyglada to tak, jezeli masz jakas aktywnosc na poziomie np 10 to najnizszy poziom jaki mozesz to uruchomic to -3 czyli 7, bedzie to bardzo ciezkie ale da rade, po prostu nizszy lvl od mobkow to mniej im zadajesz obrazen, jezeli on zaczyna a ty masz 10 to kazdy dostanie expa, on tyle samo ile na ta misje daja, a ty jak ja powtarzasz to raczej
  • Odpowiedz
@D3jviD: polecam w miedzyczasie isc na tower do bounty huntera czy trackera i pobrac pare bounty, jak je zrobisz max expa, tak samo pograc troche w mutli tez to daje expa i szybciej sie lvl robi, same misje raczej nie dadza ci 20 lvl
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@maciekpod: " jezeli masz jakas aktywnosc na poziomie np 10 to najnizszy poziom jaki mozesz to uruchomic to -3 czyli 7, bedzie to bardzo ciezkie ale da rade"

Chyba nie zrozumialem ;)
Chodzi o to, ze ktos na 1 poziomie moze maksymalnie wejsc na zadania na 4, a ja na 10 moge od poczatku z nim biegac i pomagac z questami?
  • Odpowiedz
@D3jviD: no to nizej napisalem przeciez ;) a przy okazji o roznicy lvl napisalem

jezeli on zaczyna a ty masz 10 to kazdy dostanie expa, on tyle samo ile na ta misje daja, a ty jak ja powtarzasz to raczej nic nie dostaniesz, jedynie za zabicie mobkow

jezeli robiles juz jakas misje to xpa ty nie dostaniesz
  • Odpowiedz