Aktywne Wpisy

ataeB +84
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

robert5502 +443
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
źródło: Screenshot_2024-09-27-09-09-49-859
Pobierz

Da sie kupic czysta wersje destiny w sklepie ps? Bo chyba jestem slepy, widze tylko jakis bundle z 2 DLC za 289zl.
Jak skoncze demo, to zaproponuje mi przejscie wlasnie na taka wersje?
Pewnie glupie pytanie, ale jak sprawdzic czy gra byla kupiona w Polsce? Polska okladka? Bo wiadomo ze sprzedawca powie swoje, a prawda moze byc inna ;)
Dodatkowo - moge juz teraz kupic DLC jak sa w promocji, a dopiero pozniej kupic uzywke gre i zainstalowac?
Tak możesz teraz kupić dlc a potem grę, ja tak zrobiłem i wszystko było w porządku.
Jak sie uda kupic uzywke za ~70zl i oba dlc z peomocji za 96, to jeszcze nie bedzie zle. Mam malo czasu na granie, wiec troche mi zajmie zanim to ogram ;)
Dobijam w demie do 5 poziomu i jak na dniach wyskoczy mi okienko "wal sie, kupuj gre" to pewnie
jak już kupisz to daj znać jak będziesz chciał pograć.
Ps. Jak wyglada granie w co opie? Trzeba byc na podobnych poziomach, czy jest jakies skalowanie?
co do samej gry to jest ona stworzona tylko i wylacznie do coopa, jest sporo
Podsumowujac, na 10 poziomie nie pomoge za bardzo bratu, ktory dopiero zacznie gre? czy mozemy pobiegac razem, ale on bedzie mial z tego malo expa? Mam na mysli misje fabularne do tego 20 poziomu.
Chyba nie zrozumialem ;)
Chodzi o to, ze ktos na 1 poziomie moze maksymalnie wejsc na zadania na 4, a ja na 10 moge od poczatku z nim biegac i pomagac z questami?
jezeli robiles juz jakas misje to xpa ty nie dostaniesz