@Blackman: nie musisz uczyć mnie korzystać z wykopu ;) i nie o to chodzi. Bólu dupy nie mam, jedynie zwracam uwagę, że zbieranie marnych plusów na cudzych historiach jest trochę... słabe?
@jestemkrolowafrancji: i jeszcze jedno (✌゚∀゚)☞ #blackmancontent nie oznacza że wrzucam wyłącznie swoje treści - w zamiarze mam także wrzucać spektakularne zdjęcia i śmieszne obrazki.
Nic nie mówiłem także że to Ty masz ból dupy - czytaj ze zrozumieniem różowy pasku, bo informacja była skierowana do @alczas1 Z tobą mogę się nie zgadzać ale wyraziłaś swoje zdanie kulturalnie, w przeciwieństwie do niego
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
Stoję pod Bagatelą dłuższą chwilę i starszy pan stojący obok zagaduje:
– Pan na spektakl?
– Nie, ja na koleżankę.
– Aha. Ja też się tak czasem umawiam, ale wolę pod.
tag do obserwowania / czarno-listowania #blackmancontent
(Jak zresztą nie tylko to)
Komentarz usunięty przez autora
Nic nie mówiłem także że to Ty masz ból dupy - czytaj ze zrozumieniem różowy pasku, bo informacja była skierowana do @alczas1 Z tobą mogę się nie zgadzać ale wyraziłaś swoje zdanie kulturalnie, w przeciwieństwie do niego
Komentarz usunięty przez autora