Wpis z mikrobloga

@dex_ter: na pewno nie on - jak po nocach maluje tagi na automatach to pewnie jak wejdą Niemcy to bedzie #!$%@? ściany w piwnicy. Gdyby miał mnie bronić przed Niemcami, to taga robilby przy pełnym ludzi przystanku, w samo południe, głośno literujac kolejne znaki :)
@blubi_su: No to wypisuj sobie takie rzeczy ale nie pod moim adresem bo wrzuciłeś mnie wlasnie do jednego worka, ma prawo mi sie to podobać tak jak Tobie sie to nie podoba, wyzywając każdego od gimbazy warszawiaku i nie musisz rzucać takich agresji i generalizować. Wyjdź na ulice i spuść #!$%@? a nie prawisz na wykopie.
@grzejnik_pokojowy: To nie jest gust, to jest #!$%@? umysłowe by mazac po nieswoich ścianach, przystankach, budkach czymkolwiek, jest to zwykły wandalizm dla debila, a debiul wandal powinien albo siedziec pod kluczem albo może jakies lektrowstrzasy? Bo już IQ mu się do głowy nie naleje. Tu nie ma czegos tajiego jak gust, jest mazanie markerem po ścianie. Czy istnieje cos bardziej prymitywnego? jak trzeba mieć bardzo dużo gówna zamiast mózgu by sie