Aktywne Wpisy
teslamodels +278
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +270
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@fervi: Większość wybiera Windowsa czy system Apple bo nie chcą się poruszać w gąszczu opcji, konfiguracji, konsol itp. tylko wolą coś ładnego, nieco prostszego i nie przeładowanego. Dlatego nikt normalny nie korzysta z DOSa czy Windowsa 95 itp.
Windowsa można podzielić na przynajmniej 3 generacje (nie wiem jak ze starszymi niż 95)
- Windows 95, NT 3.1
- Windows 98, ME, 2000, XP
- Vista, 7, 8, 8.1, 10
Pierwsza generacja już upadła z tej listy (mały procent ma), druga umiera, trzecia rośnie w siłę. Jest to spowodowane funkcjonalnością, a
@fervi: #shitwykosays
Miliony ludzi dały się omotać. Biedni.
@fervi: Bo dana osoba zwykle potrzebuje zwykłego telefonu, którzy działa, wysyła
Sam napisałeś, że ludzie wybierają telefony nie według potrzeb a według portfela. I według portfela wybierają tanie androidy dzięki czemu
Bo jak na razie ten system to jedna wielka niewiadoma. Jest bardzo dobry i fajnie dopracowany ale nie
- Huehue, zdzisiek, pa, nowy telefon z Łindołs Płon, a nawet Angry birdsy nie działajo
- huehue, głupku, trzeba było z Andrognidem, tam działajo
Wiesz, tak mi wyszło, szczególnie po tym, jak byłem u kolegi co miał Lumię i nawet do internetu w domu nie mógł się podłączyć, bo nie ma DHCP w Routerze, a nie udało się ręcznie wpisać (opcji
@Mister_Handy: to się nazywa marketing.
Macintosh jest dobry, bo soft i hardware dobrze współpracują plus świetny marketing i masz 600mld$ wyceny Apple.
Mac jest zbyt drogi i ma za dużo głupich rozwiązań jak dla mnie. Wszystko przez biznesowy plan firmy. Żona ma jakiegoś tam i napewno lepszy niż windows.. ale kosztował pewnie 2x tyle co inny.
Linux jest dobry, ale gorzej ze wsparciem firmy robiącej
Windows robi takie "schodkowe" migracje.