Aktywne Wpisy
Ryneczek +1544
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
Balonowy21 +46
#wybory Nie minęło nawet tydzień od wybór, a już Tomasz Siemoniak z Koalicji Obywatelskiej zapowiada koniec programu 300 tysięcznej armi. Oznacza to fale zwolnień, likwidację jednostek wojskowych jak za czasów 2007-2015, a pewnie także zerwania kontraktów zbrojeniowych. Oczywiście to również z pewnością powrót do koncepcji, żeby cała Polskę wschodnia oddac w ręce napastnika i bronić się dopiero na linii Wisły. Na pewno możemy się czuć bezpieczni, gratulacje wyboru Polacy..
Planuje kupić 3-4 pudełka.
Z gier, które mi się wcześniej podobały:
GTA V, Neef for Speed Hot Pursuit, Need for Speed Rivals, Most Wanted, więc generalnie wyścigowe.
Z gier Indie: Spelunky, Binding of Isaac, Rogue Legacy, Fez, Super Meat Boy
Z gier, które mi się nie podobały: Demon Souls (za trudna).
Jeszcze fajny był z klimatem Bioshock Infinite, ale Red Dead Redeption strasznie mnie wynudził, zagrałem 3-4h i więcej nie włączyłem.
Nie szukam niczego głupiego. Na ten przykład Saints Row w ogóle mi się nie podobał.
Myślę nad Desitny... w sumie Crysis 3 nawet mi się podobał, ale słyszałem wiele hejtu na Destiny.
Wyszło coś ciekawego ostatnio?
PS: gry z uniwersum Marvela, DC Comics odpadają (Batman definitywnie odpada).
#gry #ps4 #playstation
Zapomniałem dodać, że Gran Turismo 5 mi się średnio podobało... (symulator + samochody wydają mi się strasznie wolne).
@Cancer84: Warto ponownie kupować gta 5 dla lepszej grafiki i fps? Jak wygląda tryb multiplayer? Bo generalnie wbiłem tylko 10 poziom i coś mało graczy latało po mapie... Czy na ps4 jest limit zwiększony
DriveClub nie grałem, ale jest właśnie rzucony w PSPlus (tyle że okrojony PSPlus edition), więc mozesz sobie sam obczaić czy Ci spasi.
GTA5 warto ponownie kupić, sam tak zrobiłem :). O wiele lepiej chodzi i ładniej jest :).
@marianbaczal: O właśnie. Diablo 3 chyba sobie kupię z dodatkiem :) Też o tym myślałem! Dzięki!