W tym roku urlop przypadl mnie na miesiac wrzesien.Wiadomo jak to z polska pogoda,bywa kaprysna w tym okresie. Mozecie polecic jakies ciekawe miejsca w polsce gdzie mozna by pochodzic po gorkach (zakochalem sie w zeszlym roku w bieszczadach) i poopalac sie :) Odwieczny dylemat moj i mojego #rozowypasek, ja bardziej gory ona morze.
@PIGMALION: Karkonosze są spoko, jak pojedziesz do Karpacza/Szklarskiej Poręby to spokojnie chodzenia na tydzień będziesz miał. A jak będzie ładna pogoda i zapomnisz filtra to się też opalisz :p
I już zaczyna się straszenie że u nas w razie wojny będzie przymusowa deportacja do okopów, powiedziałem - W razie wojny zostaną deportowane, ale rakiety z krajów NATO w kierunku rosyjskich garnizonów. Przypominam obrazek z rana. #ukraina #rosja #wojna
W tym roku urlop przypadl mnie na miesiac wrzesien.Wiadomo jak to z polska pogoda,bywa kaprysna w tym okresie.
Mozecie polecic jakies ciekawe miejsca w polsce gdzie mozna by pochodzic po gorkach (zakochalem sie w zeszlym roku w bieszczadach) i poopalac sie :)
Odwieczny dylemat moj i mojego #rozowypasek, ja bardziej gory ona morze.