Stoje sobie w miejscu, a moja pozycja "plywa" w rozne strony swiata, czesto nawet nie mam w zasiegu portalu obok ktorego stoje (jaki jest promien okregu?). Zepsuli cos czy moj nowy telefon ma gowniany gps? #ingress
@cdrw: @BDJQP: właśnie kumpel ma LG ,ja mam LG g2 i ja mam portal na skraju zasięgu(montuje,hakuje) ,a on musi do niego iść- wtf? U mnie czy u niego jest źle? :-D
@zenon0800: "kółko" ma promień 40 metrów, a co do LG to znam przypadki nawet nowych telefonów tej firmy (ostatnio G2 mini) z niedziałającym GPSem już w momencie wyjęcia z pudełka, dramat po prostu. Tylko Nexusy im wyszły i podobno G3 (╯︵╰,)
@zenon0800: no to poprawność musicie "na oko" ocenić :D i mała rada - ustaw sobie język angielski w aplikacji, tekstu mało więc nie trzeba nic kumać, połowa i tak nieprzetłumaczona, a używanie polskich tłumaczeń powoduje nieporozumienia ze starszymi stażem graczami i ogólnie śmiech ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)
#ingress
@BDJQP: właśnie kumpel ma LG ,ja mam LG g2 i ja mam portal na skraju zasięgu(montuje,hakuje) ,a on musi do niego iść- wtf? U mnie czy u niego jest źle? :-D