Aktywne Wpisy
drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl
Suchutkowy +14
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
Beka xD Prawdziwie świadomi wyborcy... Ale w internecie doradzają na kogo głosować w wyborach xD
#neuropa #bekazkuca #bekazkorwina #4konserwy #matura
Komentarz usunięty przez moderatora
@Gert: Od tego roku każdy maturzysta musi przystąpić do przynajmniej jednego przedmiotu na poziomie rozszerzonym, aczkolwiek nie musi na nim osiągnąć pułapu trzydzieści procent, by zaliczyć maturę - wystarczy, że zakoduje arkusz i wyjdzie z sali. Być może większość największych idiotów zdecydowała się po prostu na tę maturę?
Z drugiej strony, do WoSu w tym roku podeszło o dwa
@Krisskow: No nie - w lubelskim z matematyki jest praktycznie tyle samo "setek", co trzydziestoprocentowych rezultatów, skok pomiędzy 14 i 15 pkt jest stosunkowo niewielki. Z tych egzaminów, które mogłem sobie sprawdzić, bo do nich przystępowałem, rozkład normalny występuje tylko z podstawowego polskiego i rozszerzonej historii - przy czym w tej drugiej obraz zaburza nieco fakt,
Komentarz usunięty przez moderatora
Racjonalna i obiektywna neuropa atakuje po raz kolejny.
@OjciecMarek: no niby jak ma przypominać symetryczną krzywą dzwonową jak jest narzucony warunek brzegowy (nie może być mniej niż 0 punktów)... Jeśli dasz maturę z matematyki bardzo trudną to też nie będziesz miał zwykłego gaussa bo jest obcięcie przy zerze.
Drugą sprawą jest to, że porównujesz WOS, który jest przedmiotem do wyboru (większość osób wybierających ten przedmiot wybiera