Wpis z mikrobloga

#krakow Witam wszystkich serdecznie w ten piękny śnieżny pierwszy wieczór wiosny chciałem drogim krakowskim wypoka przypomnieć o sobotnim wiosenno-przedświątecznym piwie spotykamy sie pod głową na rynku o godzinie 17 i idziemy gdzieś. Tutaj krótka lista miejsc propozycji: sarmacja, indigo, alchemia, kwadrat, piast wiecej grzechów nie pamiętam chętnie dowiem się o innych od was. Spamlista by @MasterSoundBlaster.@adios @ar2oor @Arvangen @babisuk @bogiubogi @cala_w_trawie @cochese @Czerwony_Krokodyl @Deykun @dimer @DOgi @erykwks @even @Feeps @Gigi_ @gugas @hatifnat @henk @idol89 @jacekkr
  • 63
@kasik913 @kebabyoung @kicioch @kitkat82 @kolnay1 @lucesar @maciejkack @maniek23 @manimalia @MasterSoundBlaster @mile5 @moby22 @najman @nama @Napiecie @orchis1565 @Pan_Slawek @polok20 @poprostuMarcin @ppiasq

@putinn @raczejNiekoniecznie @raj @raq195 @Settesz @simsoniak @slaszka @Stella9803 @szczepqs @Trzepaczka @Tunia @WilkBardzozly @witoldzik @Zyngi @cala_w_trawie @KERW

Mam nadzieje że wszyscy i nie zapomniałem o kimś za co szczerze przepraszam. Jeden taki twierdzi że to powinno być wcześniej zamieszczone ale praca niestety nie pozwoliła tego wrzucić :(