Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +161
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Patrzcie na ten element w tym wpisie. Juz widac, kogo wrzucac trzeba na czarna liste. Takie wpisy wylapuja tylko koczkodany, beton i pelikany. Daja sie nakrecic, lykaja jak mlode rybki. Nawet mi Was nie szkoda. Na dzisiaj zakonczylam segregacje smieci. I Ty tez pamietaj o niej, zeby w Twoim otoczeniu powietrze bylo zdrowe!!!
Gratuluję wygrałaś wizytę u psychiatry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bezczell: hahahaha... pokaz na co cie stac, bo widze, ze na wiele :D, a umiesz argumentowac inaczej niz obrazaniem?
@gibpotatoe: nie bedzie, psy zaraz przestana szczekac
1. Jeśli chciałaś robic baita to padło, trochę Cię orali w pop. wpisie.
2. Jeśli to na serio-sorry, sama nie masz szacunku a sama go wymagasz. ,,Musicie od siebie wymgać, nawet gdyby od was nie wymagano'' JP2. Ja rozumiem, frustracja że non stop Ci piszą i męczą. Ale to wrzucanie wszystkich do jednego worka. No i wylewanie tego na forum publicznym, nieładnie :)
@gibpotatoe: pisalam, ze segreguje smieci, szybko sie po takim wpisie wylapuje elementy na niskim poziomie. Jak widac, Ty do niego nie nalezysz.