Aktywne Wpisy

mike-contractors +43
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja

Blueweb +5

Hej mircy, kiedy wiecie że wasza znajomość danego języka przestaje być średnia a jest dobra? Bo nie wiem jak rozumieć ogłoszenia o pracę w stylu "Bardzo dobra znajomość C#" albo coś w ten deseń.
Druga sprawa - po co na linkedInie randomowi ludzie wysyłają mi zaproszenia do swoich gównofirm w stylu jak na zdjęciu. Jaki mają w tym cel? Przecież nie mają o mnie zielonego pojęcia a już chcą żebym im cv słał.
@cadcadcad: http://www.prowo.pl/wp-content/uploads/2014/10/Denning-Kruger-Effect-300x273.gif
No a jak nie będą wysyłać takich wiadomości to nikt się nie zgłosi, bo nikt nie będzie wiedział, że istnieją.
aha