Wpis z mikrobloga

@x-odus: cześć. Zgadza się, trasa jest bardzo fajna, w sumie to moja ulubiona, wystarczy, że skorzystasz z linku do endomondo i zobaczysz ile na niej jeżdżę :D Jeśli chodzi o nawierzchnię to trasa jest cały czas na drodze rowerowej asfaltowej więc jest dość komfortowo. Akurat teraz zrobili roboty drogowe i zdjęli nawierzchnię przy skrzyżowaniach al. Pokoju z dwoma drogami podporządkowanymi, więc tam trochę się podskakuje :) Trzeba też uważać na patyczki
@orzel20: Dzięki wielkie za opis - wypróbuję w najbliższym czasie! Ja przeważnie jeżdżę po 3 Maja bo jest jasno i szeroko (a jeżdżę głównie nocą). Ostatnio zacząłem trochę urozmaicać i jeżdżę wokół rynku - plantami. Bulwarami akurat zdarzało mi się jeździć i faktycznie jest to bardzo fajna trasa.
@x-odus: Jeszcze jeśli chodzi o trasę po bulwarach to szczególnie fajny odcinek jest od momentu zjechania z alei pokoju aż do tamy (ul. Ofiar Dąbia). Jest bardzo spokojnie, jedzie się między drzewami w parku, a dodatkowo nawierzchnia jest bardzo gładka :)