Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bocznica: ja p------e, masz krok po kroku opisane to źle. Mogłem wstawić zdjęcie waty i napisać - ja robię tak. Nie chcesz - nie czytaj, tl;dr masz na samym dole w na przykład ostatnim zdjęciu..
  • Odpowiedz
@xadereq: ja zamiast robic takie zabawy z wata to tobie tak:

Ucinam kawalek waty o szerokosci minimalnie szerszej niz wewnetrzna srednica grzalki.

Lapie wate za obydwa konce i roluje ja. Kazdy koniec w inna strone. Na srodku wychodzi pieknie rozluzniona.

Wkladam ja do grzalki, przycinam odpowiednio i jazda.
  • Odpowiedz
@serdereq_xddd: łapać bobra/żyda to stwierdzenie równoznaczne z pochłanianiem dymu ze smakiem nie liquidu a przypalającej się waty. Występuje gdy waty jest za dużo, jest za mało liquidu na wacie czyli po prostu transport liquidu na watę jest niedostateczny. Także nie zdziw się jak ktoś Ci powie że miałeś wycieczkę do Auschwitz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ByczyWuj: użyłem słownie dwa razy tej emotki. Trudno. Co do makaronizmów to czasem trudno to opisać w bardziej rzeczowy i zrozumiały sposób - dlatego pytałem czy GIF czy zdjęcia...
  • Odpowiedz
@doktorplaga: muji brałem ze Smooke u mnie lokalnie bo nie chciało mi się czekać ale chyba ta muji z e-dymu jest spoko. Listka nie rozdzielam - po prostu go biorę w całości i tnę paseczek jaki mi trzeba. Tam są dwa listki muji tak btw.
  • Odpowiedz
@konoo: tak, te dwie(czyli górę i dół tego paska) wywalam do kosza a wykorzystuję ten puchaty gruby środek.
Te dwa zbite paski u góry i u dołu się nie przydają do niczego właściwie a nie jest to jakaś wielka część całości paska waty(jeśli chodzi o grubość) także śmiało można wywalać.
  • Odpowiedz