Wpis z mikrobloga

Czy tylko do mnie non stop od kilku dni wydzwaniają z #play? To już przegięcie, nawet po kilka razy dziennie i to o wczesnych godzinach porannych bądź późno wieczorem. Za każdym razem jak odbiorałam to szłyszałam: Prosze czekać na połączenie. Rozłączałam się bo nie wiedziałam kto to dzwoni i czy mi kasy nie nabija. Ale dziś postanowiłam, że odbiore i poczekam na to połączenie i powiem żeby wreście to coś dało mi spokój. Odbieram i o dziwo od razu słysze głos pani, że ona dzwoni z play i ma dla mnie super oferte czy mam chwile czasu. Mówię, że do mnie wydzwaniają co chwile i to jest uciążliwę i nie chce zmieniać oferty, którą mam obecnie i nie mam czasu na dłuższe rozmowy. Pani po drugiej stronie chyba głucha bo mówi, że zajmie tylko chwilę. Mówię jej, ze nie mam czasu a ona znowu, że to tylko 3 minutki. Aż się zagotowałam i zapytałam czy Pani słucha co ja mówię? Powiedziała, że zadzwoni w przyszłym tygodniu. Ciekawe czy znowu bedą meczyć po 10 razy dziennie o różnych porach i wciskać wspaniałe oferty.
  • 12
@queenia: Do mnie wydzwaniali tak z Plusa, ale jako że błogosławiona opcja czarnolisto w telefonie jest, to z niej korzystam w takich przypadkach ( ͡ ͜ʖ ͡). Szczerze polecam zrobić to samo.
@MichaelT128: Były ostatnio jakieś afery, że dzwonili gdzieś z jakiś dziwnych krajów na Twój koszt. I wyglądało to tak, że w słuchawce słyszano: Prosze czekać na połączenie. Czekasz i czekasz i kase nabijało nawet kilka stówek. Dlatego wolałam uważać :D
@edziuszka17: umowe przedłużałam przez internet i nie widziałam tam opcji, że mogę się nie zgodzić na otrzymywanie informacji promocyjnych. Zobacze jak będę miała chwile to skocze do salonu i może uda to się zrobić. Nie wiem tylko czemu w telefonie nie działa mi czarnolisto :(