Aktywne Wpisy
MiniKierownik +83
xoxo900 +4
Chciałabym kogoś poznać, tylko gdzie?
Nie wiem skąd się wzięło przekonanie że dziewczyna która jest młoda i ładna ma masę adoratorów.
Mam 25 lat, skończone studia, dobra praca. Oceniam siebie na 7/10.
Zaraz ktoś napisze, nie masz zainteresowania bo nie jesteś 7/10 tylko 5/10. Jestem szczupła, sredniego wzrostu, długie włosy, proporcjonalna sylwetka, ładna twarz. Nie jestem żadną pięknością z urodą WOW, nie mam operacji plastycznych, poprawianych ust, naturalna uroda.
Oglądam youtuberów którzy porównują sobie kto wypisywał do nich na IG, ten piłkarz do niej pisał, tamten, itd. Przechwalają się że mają skrzynkę zapchaną w wiadomościach i sobie wybierają któremu odpisać.
Nie wiem skąd się wzięło przekonanie że dziewczyna która jest młoda i ładna ma masę adoratorów.
Mam 25 lat, skończone studia, dobra praca. Oceniam siebie na 7/10.
Zaraz ktoś napisze, nie masz zainteresowania bo nie jesteś 7/10 tylko 5/10. Jestem szczupła, sredniego wzrostu, długie włosy, proporcjonalna sylwetka, ładna twarz. Nie jestem żadną pięknością z urodą WOW, nie mam operacji plastycznych, poprawianych ust, naturalna uroda.
Oglądam youtuberów którzy porównują sobie kto wypisywał do nich na IG, ten piłkarz do niej pisał, tamten, itd. Przechwalają się że mają skrzynkę zapchaną w wiadomościach i sobie wybierają któremu odpisać.
Komentarz usunięty przez autora
Druga kwestia to to ze jest nas tutaj grubo ponad 7 mld ludzi, i jakbys wsadzil czarny worek wszystkim na glowe to by wygladali praktycznie tak samo. Potrzeba wyroznienia sie jest naturalnym zachowaniem.
Niektorzy maja na tapetach na komputerze czy na komorce jakies teksty
@mulen:
@SillyRabbit:
przecież zrobienie sobie tatuażu, to jakby wydziarganie sobie znamienia, że jest się półgłówkiem xD Wystarczy popatrzeć na przekrój społeczeństwa i częstość występowania tatuaży z jednej strony w więzieniach, a z drugiej na uniwersytetach. Zwolennicy tatuowania się oczywiście będą bronić swojego ilorazu rękami i nogami, ale fakty mówią same za siebie.
Mój wujek i ciocia zrobili sobie tatuaże po 40stce. Wujek jest kontrolerem na wieży
@eMac1ek: tutaj zgoda. Tatuaż (szczególnie zrobiony w widocznym miejscu) jest to znak szczególny, który w dużym stopniu ułatwia identyfikację sprawcy. Więc jeżeli ktoś siedzi i planuje powrót do przestępstwa i ma wydziarane coś na rękach, szyi itd. to istotnie jest debilem xD
Ja planuję sobie zrobić tatuaż w te wakacje, ponieważ mam paskudną, dużą bliznę po operacji. Szwy były za wcześnie zdjęte i rana się otworzyła. Kwestia
I nie mówiłem, że to elite, tylko starsi ludzie, którzy wychowywali się i studiowali gdy modne były stereotypy, których Ty się nadal trzymasz, że