Wpis z mikrobloga

@kaef: Bądź facetem i oświadcz że nie zgolisz i c--j. A jak się jej nie podoba to ją kopnij w dupę, przynajmniej na tydzień i zobacz co się stanie.

Jak zgolisz to stąd już prosta droga do zostania pantoflarzem i spełniania jej wszystkich zachcianek aż znajdzie sobie jakiegoś innego typa bo jej będzie brakowało faceta w domu.
  • Odpowiedz
@kaef: Solidaryzuję się w bólu. Ja swoją zapuściłem przed ponad czterema laty gdy, przez pracę żony, musieliśmy wyprowadzić się z Krakowa na drugi koniec Polski. Obiecałem jej i sobie, że nie zgolę dopóki nie wrócimy.

Dziś rano znów, gdy tylko otworzyliśmy oczy, przywitała mnie tekstem "zgól te łoniaki z twarzy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nic to, powiadam, nic to.
  • Odpowiedz
A jak się jej nie podoba to ją kopnij w dupę, przynajmniej na tydzień i zobacz co się stanie.

@gnt_1: Ja zrobiłem podobnie (tylko w innej sprawie) to odeszła xD

• Odpowiedz
@kaef: To się po prostu nazywa lenistwo nie ma nic fajnego w długich łoniakach na twarzy... Bleeeee... Jak dla mnie zarost max taki do centymetra inny jest okropny, niehigieniczny i zazwyczaj niezadbany... Nie mowie, że wszyscy o niego nie dbacie ale 90% facetów ma gdzieś jak rośnie
  • Odpowiedz