@yuho: 1.Mieć moc pirokinezy ("palenie myślami") 2.Żeby #grzegorzbraun został królem Polski i tym samym wprowadził do życia wszystkie swoje pomysły i program gospodarczy. 3.Zostać tajnym agentem króla, może coś w stylu sekretnej gwardii królewskiej, ale takiej inba. Wiem, fajnie by było ( ͡°͜ʖ͡°)
@lazer @natussy @KoszernyWentylator: Kiedy będziesz szczęśliwa/y całe życie nie docenisz tego, ponieważ zapomnisz jak to jest kiedy nie jesteś szczęśliwa/y i stanie się to Twoją normą. Ale zapewniam, że spotka Cię więcej tych radosnych niż smutnych chwil ( ͡°͜ʖ͡°)
@Robocovo: Nie wiem czy dj może być nazwany muzykiem, aczkolwiek jeżeli tak, to pewnie w taki sam sposób: godziny ciężkiej pracy, ćwiczeń, tworzenia muzyki nie znam się na tej dziedzinie ;p Ale myślę, że doświadczenie daje bardzo dużo ( ͡°͜ʖ͡°)
@zirytowana_plaszczka: Takie proste ( ͡°͜ʖ͡°) Jest wiele sposobów na zdobycie pieniędzy, ale myślę, że najbardziej odpowiedni dla Ciebie będzie programista 15k (⌐͡■͜ʖ͡■)
Jakie macie marzenie?
#pytanie #glupiewykopowezabawy
1) zdać te j----e studia;
2) 50mln zł w banku co by sporo innych marzeń spełnić,
3) pójść z Tobą na kawę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1.Mieć moc pirokinezy ("palenie myślami")
2.Żeby #grzegorzbraun został królem Polski i tym samym wprowadził do życia wszystkie swoje pomysły i program gospodarczy.
3.Zostać tajnym agentem króla, może coś w stylu sekretnej gwardii królewskiej, ale takiej inba.
Wiem, fajnie by było ( ͡° ͜ʖ ͡°)