Aktywne Wpisy

hlebak 0
A obłudnik już w #!$%@? leci. Wczoraj zebrał ponad 7 tysięcy, rano licznik zresetował i dodał tylko 10 godzin zamiast ponad 70h @daniel-zwierzynski @LukaszMagical
#danielmagical
#danielmagical

wykop +134
Wykopowicze,
w swoich zgłoszeniach sygnalizujecie nam, że powiadomienia z tagów powinny powrócić. Rozmowy z Wami pokazały nam jak ważna jest to dla Was funkcjonalność. Zgodnie z Waszymi oczekiwaniami, przystępujemy więc do pracy - możliwość otrzymywania powiadomień o nowych treściach w tagach powróci niebawem.
Zanim to jednak nastąpi, pokażemy Wam jak prosto i przyjemnie możecie obserwować swoje ulubione tagi za pomocą kategorii własnych dostępnych w nowym Wykopie. Zapoznaj się z filmem i daj
w swoich zgłoszeniach sygnalizujecie nam, że powiadomienia z tagów powinny powrócić. Rozmowy z Wami pokazały nam jak ważna jest to dla Was funkcjonalność. Zgodnie z Waszymi oczekiwaniami, przystępujemy więc do pracy - możliwość otrzymywania powiadomień o nowych treściach w tagach powróci niebawem.
Zanim to jednak nastąpi, pokażemy Wam jak prosto i przyjemnie możecie obserwować swoje ulubione tagi za pomocą kategorii własnych dostępnych w nowym Wykopie. Zapoznaj się z filmem i daj

Na chodniku leży pan, który nie dał rady dalej. Podjeżdża patrol, interwencja. Policjant pomaga wstać, czy wszystko w porządku. Pan trochę nie menel, ale jeszcze nie przedstawiciel banku, że wszystko jak najbarzziej i on już dojdzie. Policjant, że nie, że przyjedzie kolega i podwiezie. Dokąd? Na Golisza - zapamiętajcie to bo to będzie ważne w następnym zdaniu.
Gdy doszedłem na Golisza bo za cel miałem to samo blokowisko, faktycznie stała tzw. suka, a policjanci życzyli panu spokojnej i bezpiecznej nocy.
Następnej nocy też się położyłem w tamtym miejscu, ale już nikt nie przyjechał.
tl;dr
Ocieplanie wizerunku policji.
#coolstory #policja #szczecin
Nie wiem skąd mi się wziął ten Ludlum.
@mikkeboss: no dajesz ;)