Wpis z mikrobloga

Ja to mam farta, nie wyrobiłem się z kupnem Suboxa w dniu jego premiery na e-dymie. Po tym pieniądze się rozpłynęły ale spokojnie czekałem bo dzisiaj wpłata na konto a pre-order był dostępny. Przed chwila kasa wpłynęła na konto, siadam do realizacji zamówienia i co ? I gówno bo preorder już niedostępny, znowu w trakcie finalizacji zamówienia wyskoczyło, że już nie ma sprzętu. Wiecie Mirki czy będzie on jeszcze dostępny w tej cenie na e-dymie ? Szkoda trochę przepłacać w innych sklepach a od majfriendów nie chcę zamawiać.
#epapieros
  • 16
@wonzki: w takim razie dzięki wielkie za informacje - jutro pójdzie zamówienie do majfriendów. Przy okazji dopytam - warto inwestować na e-dymie w COIL JIG Hcigar do kręcenia grzałek ? Nie mam zdolności do robienia równych zwojów i szukam czegoś co mi w tym pomoże - warto ? Do Subtanka drut kanthal d 0,40 będzie git ?
@wonzki: może głupie pytanie ale na e-dymie kurro koilery są opisywane z jakimiś wymiarami - dotyczą one średnicy drutu czy to co innego i można na tym kręcić grzałki różnymi drutami ?
@wonzki: ok, dzięki. Jutro zrobię sobie zamówienie i będę czekał na paczkę. W razie jeszcze jakichś pytań mogę pisać do Ciebie pw ? Przechodzę na lepszy sprzęt i wolę kupić już na zaś wszystko dopasowane i bez problemów