Aktywne Wpisy
Wraczek +27
Zawsze rozwala mnie jak ktoś chwali się tym że przesiada się z kilkunastoletniego "gruza" do nówki z salonu którą jest najczęściej jakaś Dacia, Fiat czy inna Toyota xDDD. No faktycznie, skrzypiące plastiki, tandetny tablet + tempomat który na polskich drogach nie ma praktycznie zastosowania to jest jednak przeskok. No ale nówka z salonu czaisz? NÓWKA. To nic że komfort jazdy porównywalny jest do taczki i taki 20 letni Lexus czy BMW poza
Jabby +487
Czy ktoś może mi wyjaśnić co w tych swoich łbach mają pisowcy że popierają Trumpa? Wygrana Bidena to niemal gwarancja utrzymania obecnego kursu USA wobec Putina.
Wygrana Trumpa to jedna wielka niewiadoma. Dosłownie, Trump to ostatnia szansa dla łysej małpy z Kremla na korzystny wynik na Ukrainie i potencjalne kontynuowanie swojej agreswnej polityki (możliwe że również wobec nas).
I nie ma znaczenia że Biden to "lewak", bo on rządzi USA a nie Polską. Natomiast w naszym żywotnym interesie jest żeby USA dalej cisnęła Rosję.
Oczywiście wiadomo dlaczego PiS to robi. Bo Trump jako prezydent zgodzi się na ładne foteczki z ich kandydatem na prezydedenta przed wyborami u nas (w przeciwieństwie do Bidena). Bezpieczeństwo naszego kraju jest dla mafii Kaczyńskiego sprawą drugorzędną, ale jakieś minimum instynktu samozachowawczego przecież trzeba mieć.
Wygrana Trumpa to jedna wielka niewiadoma. Dosłownie, Trump to ostatnia szansa dla łysej małpy z Kremla na korzystny wynik na Ukrainie i potencjalne kontynuowanie swojej agreswnej polityki (możliwe że również wobec nas).
I nie ma znaczenia że Biden to "lewak", bo on rządzi USA a nie Polską. Natomiast w naszym żywotnym interesie jest żeby USA dalej cisnęła Rosję.
Oczywiście wiadomo dlaczego PiS to robi. Bo Trump jako prezydent zgodzi się na ładne foteczki z ich kandydatem na prezydedenta przed wyborami u nas (w przeciwieństwie do Bidena). Bezpieczeństwo naszego kraju jest dla mafii Kaczyńskiego sprawą drugorzędną, ale jakieś minimum instynktu samozachowawczego przecież trzeba mieć.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#opole #festiwal #muzyka #kret
Mój ojciec kiedyś w sklepie spotkał Jarka Kreta i zapytał go jaka jest najlepsza strona do sprawdzania pogody xD
https://www.meteoblue.com