Wpis z mikrobloga

Mirki, pytanie, chce kupić konsolę, wybór oczywiście między PS4 i Xboxem One, ale się waham się bo to jednak dużo cbl na raz.. Od zawsze #pcmasterrace ale chwilowo nie mam ani czasu ani kasy kompletować fajnego zestawu do grania, dlatego wybór padł na konsole - stąd moje pytanie czy może ktoś polecić jakiś sklep internetowy / ewentualnie miejsce gdzie kupić konsolę w dobrej cenie ?

#ps4 #xboxone
  • 13
  • Odpowiedz
@Qrka: ja mam ps4 i sie zastanawiam czy nie sprzedac bo nie mam czasu na granie a mam troche wydatkow. Gralem ogolnie na niej malo takze stan jest bardzo dobry jesli bylbys zainteresowany moge napisac szczegoly
  • Odpowiedz
@travelerr89: Raczej wolałbym nówkę, nie lubię kupować takiego sprzętu używanego z uwagi na nieoczekiwane problemy które mogą potem wystąpić

@catmeat: szczerze mówiąc na razie wystarczyłaby mi jedna gra - W3,

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Qrka: Moim zdaniem jak nie masz ciśnienia to możesz się wstrzymać. Może niedługo pojawi się jakiś fajny zestawik w dobrej cenie, Wiesiek na razie trochę zabugowany, więc spieszyć się nie ma co. Poczekasz, aż niektórzy przejdą to taniej kupisz używkę :)
  • Odpowiedz
A ja polecam #wiedzmin3 na #ps4. W xboxie zawsze lepsze pady były ale idzie się przyzwyczaić. Na PC nie ma tej magii z grania moim zdaniem. Za dużo rozpraszaczy. A to se sprawdze FB a to na YT śmieszne kotki. Nie mówię o chwilowej potrzebie załączenia jakiegoś xnxx :-D
  • Odpowiedz
@Qrka: OLX, Allegro - oferty z dobrymi cenami jeżeli chciałbyś używaną kupić, a jak nowa to też Allegro w sumie i tamtejsze oferty sklepów
  • Odpowiedz