Aktywne Wpisy
RitmoXL +109
#nieruchomosci #bekaztransa właśnie kupiłem tira dla mojego nowo narodzonego dziecka, zaparkuje go przed blokiem, sam prawka nie mam, ale przekaże mu go na 18 urodziny w prezencie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
I jeszcze jaki jest dojazd komunikacją miejską? Bardzo tragiczny, czy da się żyć? Coś wiadomo o planach rozwoju w tym kierunku?
#trojmiasto
dojazd komunikacją jest tragiczny w porównaniu do innych części Gdańska
@vlodar: Mapę smrodu już widziałam, ale nie wiem, czy coś się zmienia w związku z tym zakładem... I też nie mam pewności, czy ludzie nie dramatyzują.
@paziu: Niedobrze, bo ja niezmotoryzowana, nie licząc roweru ;) A i dziecko do szkoły by trzeba transportować... Najbardziej to
@vlodar: Marzy mi się Morena właśnie, ale widzę ceny tam z kosmosu od kiedy TKM już w zasadzie gotowa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@paziu: Ano właśnie... Problem w tym, że z tego co wiem, była już modernizacja zakładu... I śmierdzi od tamtej pory bardziej! Nie ma więc pewności, że to się zmieni :( Szkoda, bo nawet mi się tam podoba, dojazd to już nie tak istotna sprawa.
Teraz mieszkam na fikakowie w gdyni i nie sądziłem, że tu się tak dobrze mieszka, na prawdę jest spoko i poletzam, komunikacja ultra zajebista.
@uketrab: Meh, Przymorze i Zaspa średnio mi pasują. Morena chyba by była spoko. Dodam, że szukam głównie mieszkań od dewelopera, jakoś nie widzi mi się rycie tynków
@utek2: Mieszkasz, czy wiadomości z 2 ręki? Serio mam mocny dylemat... No i chyba niestety sobie odpuszczę :/