Wpis z mikrobloga

@Rajca: Bo to nie jest kolejny test z serii "jakim jesteś piwoszem" ( ͡° ͜ʖ ͡°) - jakby nie było, do używania otwieracza nie potrzeba trzech fakultetów i naturalnego talentu :D
  • Odpowiedz
@WapniakZJury: numerki mogą wyglądać dołująco, ale to grubo ponad 2x powyżej średniej, więc śmiało możesz się napiąć, że jesteś jednym z tych o raczej szerszej wiedzy :D Zróżnicowanie natomiast wynika z tego, że chcieliśmy zrobić test, który może wziąć każdy i zdobyć chociaż te 4% - jest 5 kategorii trudności wewnątrz ;)
  • Odpowiedz
@Alechanted: To pytanie o słone p--o to jeszcze ujdzie, chociaż wątpię, żeby ktoś o tym pisał w Polsce. Jednak pytanie o Brettanomyces anomalus to już było maksymalne dołożenie do kotła ( ͡° ʖ̯ ͡°) Może 5% piwowarów domowych zna odpowiedź na to pytanie i kilku piwowarów przemysłowych. Albo to pytanie o geraniol, są dane, ale nic się nie da z nich wyliczyć, trzeba po prostu znać
  • Odpowiedz