Aktywne Wpisy
MLeko29 +45
Chuop co od miesiąca robi pompki i się podciąga i czuje się szeroki jak An-225 Mrija, ale w sumie w lustrze nie widać żadnych zmian.
Pewnie zła dieta i słabe geny.
Ale ja nie przegryw. Ja się łatwo nie poddam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie zła dieta i słabe geny.
Ale ja nie przegryw. Ja się łatwo nie poddam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
DFWAFDS +24
#przegryw tak, jestem alkoholikiem. Czy żałuję? W #!$%@? żałuję. Czy kogoś krzywdzę? Tak, siebie. Dlaczego nie chce z tego wyjść? No bo nie potrafię... Że ja ciota? Udowodnię że nie jestem! Jak to udowodnię? Zapisze się na terapię i #!$%@? Ci do tego #alkoholizm
Jak dogadywaliśmy się o dostawę okazało się, że kolega akurat będzie przejeżdżał przez Lublin, więc możliwy jest odbiór osobisty. Już na drugi dzień po #rozdajo pod moim blokiem czekał sam kuzyn Lucyfera ze swoim piekielnym wyrobem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Strasznie miło było poznać mirka, chwila gadki i wróciłem na górę otworzyć wygraną bramę piekieł. Po otwarciu słoiczka poczułem mocną paprykową nutę, nie powiem, zapach był kuszący. Nie wiedząc czego się spodziewać wziąłem dosłownie skrawek łyżeczki do spróbowania, oblizałem.. i zaczęło się.. jak nie pierdyknęło z miejsca to życie mi przed oczami przeleciało i zaczynałem się już ze wszystkimi żegnać, ale to nie było ostatnie słowo Venoma, usta i język piekły jeszcze dobre kilka minut. Jednak po pierwszym szocie było czuć intensywny smak papryki i czosnku. Coś świetnego! Zachęcony dobrym początkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) skoczyłem do sklepu po bułę, szynkę i ser i już po całej łyżeczce smarowałem na kanapeczkach, z każdym kolejnym razem jest coraz lepszy, chociaż usta trochę puchną po dużej ilości (╥﹏╥) to ten sosik to naprawdę super sprawa i gratuluję roboty, pycha! Podzieliłem się też z ojcem, fanatykiem ostrego żarcia #pdk i podziela opinię, wyśmienity sos, mówi że tego mu było trzeba (ʘ‿ʘ)
Także jeszcze raz dzięki, naprawdę świetna robota i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda się spróbować jakieś sosidło :)
#goomowesosy
Na koniec fotka poglądowa, skończyłem już prawie pół słoiczka :)
Już niedługo następne #rozdajo wspólnie z blogiem www.chilijem.pl także jest szansa na następne wypalanie :)
Aha i jeszcze muszę zapytać po tym co @Saute pisał....... Zajrzałeś diabłu w odbyt? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)