Wpis z mikrobloga

Mirki, mam problem natury technicznej.. Czy jest może na sali jakiś #mechanik lub ktokolwiek kto demontował półkę nad kierowcą w #kangoo po 08r? I mógłby mi powiedz czy są jakieś ukryte śrubki bądź zaciski?

#samochody #renault #naprawa
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@DOgi: niestety nie mam, ale jeżeli mógłbyś mnie poratować srcreenem jakiegoś schematu to byłbym wdzięczny.. Dzięki cumplu, bo już straciłem nadzieję.. :)
  • Odpowiedz
@Skalpel93: hej, niestety z powodów technicznych nie mogę teraz tego sprawdzić. Jednak jeśli masz w pobliżu ASO, to podejdź do stanowiska z częściami zamiennymi/serwisem i poproś pracownika o pokazanie schematu tej części. Nie wiem skąd jesteś, ale w Krakowie w ASO Anndora pokazują to bez problemu, a nawet doradzają jak coś zrobić samemu, żeby było dobrze. W innych salonach pewnie jest tak samo.
  • Odpowiedz
  • 0
@DOgi: ja mam właśnie kangoo ii, ale chodzi mi o półkę przednią nad kierowcą. Znalazłem dziś ten dialogys ale muszę go jeszcze rozgryzc. Ale to jutro ogarnę bo idę już w kime. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
  • 0
@DOgi: taaak, dokładnie chodzi o półkę oznaczoną numerem 2.. Odkręcam śrubki po bokach ale jeszcze coś trzyma przy środku.. To chyba będą zaczepy pod te przeciw słoneczne panele. Wychodzi na to że trzeba je na siłę wyciągnąć.. :/ dzięki za pomoc cumplu. Wiszę przysługę :)
  • Odpowiedz