Wpis z mikrobloga

Witam cie wykopie mój drogi
przeglądam cie czas długi
więc już czas
abym wypocił swe smutki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj spotkała mnie chyba najgłupsza sytuacja w moim życiu. Przez pewien okres czasu oglądam regularnie na dobranoc jeden odcinek arrow'a. Dowiedziałem się, że oglądając go na telewizorze ustawionym na głośność 17 zagłuszam cisze nocną i już było kilka zgłoszeń związanych z tą sprawą. Smutni panowie o godzinie 1:22 ogłosili mi, że następnym razem będzie mandacik 500 zł hehe. Czy naprawdę tv ustawiony na 17/100 może komuś przeszkadzać do godziny 0:30-01:00?
Niedługo człowiek nie będzie mógł jeść w nocy, dźwięk uderzanego widelca o porcelanowy talerz będzie powodem do zagłuszania ciszy nocnej xD
#gorzkiezale #logikapodludzi #prawo
w.....n - Witam cie wykopie mój drogi
przeglądam cie czas długi
więc już czas 
aby...

źródło: comment_IAnkNrjsFfLPR4woMoCqDTd1tSXF4Rta.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@wangtyton: W niektórych blokach ściany między mieszkaniami są jak papier. Ja na przykład w jednym z pokoi słyszę jak u sąsiada z klatki obok dzwoni skype, a i na upartego i treść rozmowy byłbym w stanie zrozumieć - i nie musi być noc słychać nawet w środku dnia. Może Twój telewizor nadaje przy takiej ścianie i po drugiej jej stronie jest sypialnia sąsiada?
  • Odpowiedz
@maniac777: Podczas remontu zauważyłem czerwone cegły, wiec raczej nie to. Do tego podobno było słychać mój telewizor na parterze, gdzie mieszkam na drugim piętrze xD Więc myślę, że to raczej nie był donos w sprawie ciszy nocnej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz